SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?"
Momentul în care un preot vâlcean este surprins de poliţiştii locali încălcând prevederile Ordonanţelor Militare a fost imortalizat şi postat pe Facebook. Filmarea este însoţită de următorul text:

„Organele Statului Poliţist în acţiune: 20.000 lei amendă pentru un preot care nu respectă ordonanţele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare.

Obişnuiţi-vă cu acest tip de dialog: – Mi-a murit şi mie soţul; să nu-l pomenesc, domnule?! / – Nu aveţi voie, doamnă!”, a scris cel care a postat înregistrarea, menţionând unde s-a petrecut incidentul şi faptul că preotul amendat se numeşte Nicolae Proteasa.

Incidentul s-a petrecut duminică, 5 aprilie, în curtea bisericii Sfântul Ion din Râmnicu Vâlcea, pe o alee retrasă, care nu are vizibilitate înspre intrarea în incinta lăcaşului de cult. Din imagini reiese că preotul a fost, cel mai probabil, rugat de câţiva enoriaşi, să facă o slujbă de pomenire. Pe fundal se aud cântece religioase din biserică. În imagini apar zece persoane cu tot cu preotul, probabil din două sau trei familii diferite, îmbrăcate în culori închise la culoare, şi două mese cu mâncare şi băutură pentru pomană.

https://www.facebook.com/100009484907272/videos/2589593494700122/?t=0

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Fa aceste lucruri simple, iar banii vor veni intotdeauna la tine. 11 lucruri care iti vor aduce intotdeauna bani 27469 semne timpurii care atestă că organismul tău are carență de Vitamina C 367

Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45284Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 149510 utilizări ale aspirinei despre care putina lume stie, este mai mult decat o simpla pastila 727O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani! Acestia au starnit reactii negative, dar si hohote de ras 631Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 32967300 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3, aduse cu două aeronave din Turcia 3Aceste fotografii esuate s-au dovedit a fi foarte amuzante 4189Daca o sa vezi acest CAMION pe autostrada sa nu fii surprins, acesta o sa inlocuiasca vechile modele in cativa ani! Priveste ce TARE este sa conduci un astfel de camion! 16980
SuperClipuri.com 2021