SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi -
“Am lucrat în Italia în peste 25 de spitale, repet, SPITALE nu secții(săli de operații, ATI, urgente, ambulanță, chirurgie, Cardiologie, etc, etc,…)atât private cât și de stat. Cunosc foarte bine capacitatea sistemului medical italian. Tot ceea ce vedeți zilele astea, cifrele infectatilor, cifrele morților sunt practic IMPOSIBILE.

O sa va explic și citiți cu atenție… :

– pentru o cezariana făcută în urgență noaptea eram chemați de acasă 6 persoane(2 chirurgi ginecologi, instrumentist, anestezist, nurs de anestezie, infirmiera). Daca se întâmplă un alt caz de urgenta, mai erau chemați de acasă încă 4 persoane.

Doua urgente = 10 oameni, care a doua zi nu mai lucrau sau rămâneau toată dimineața și atât. În afara de cei 10 oameni mai veneau de pe secție un medic pediatru, o moasa, o infirmiera. 13 pentru doua cezariene.

Dacă mai venea un accidentat sau altceva,… era belea, trebuia transferat la un alt spital, sau se făceau echipe improvizate. V-am vorbit de 3 cazuri. Mai oameni buni, ăștia vorbesc de mii de persoane intubate, 20 000 de persoane infectate.

La 20 000 de persoane ai nevoie de circa 5000 de personal medical pe FIECARE Tura.

ÎN PLUS! NU EXISTA AȘA CEVA!

Fizic, efectiv nu se poate. Sa intubezi o persoana ai nevoie de oameni competenți, nu orice fel. Ar înnebuni personalul medical, ar fugi, ar demisiona.

Un echipament de Izoleta, DOAR UNUL costa 300-400 de euro.

Nimeni nu-și da seama în ce hal s-ar fi contaminat lumea? 5 bolnavi în plus la urgențe dau totul peste cap. Numai cine lucrează știe.

În plus, toată lenjeria unui contaminat trebuie aruncată în cutii pentru reziduuri speciale, (pijamale, materiale folosite, tacâmuri de unica folosință) iar de la colectare și pana la predare este manipulat de personal necalificat…. și ar fi vorba de tone.

Când intri într-o secție de acel gen, de la Doamna Doctor cu halatul în vânt și pana la infirmiera și cea care vine cu borșul, ar pleca virusul logaritmic la un milion de persoane. În plus, sa te îmbraci și sa te dezbraci și sa te plimbi sau sa lucrezi în maniera de asepsie totală este capabil doar 5% – 10% din personalul medical din fiecare spital, restul…., vai de capul meu câte am văzut… Contează în ce ordine te îmbraci, unde calci, cum te dezbraci, cum te speli, cum te miști…. NU EXISTA ASA CEVA!

Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi.

Ați văzut ce haos a fost în Colectiv pentru 60 de morți??? 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Emotionant! MAMA si FIUL cuceresc Juratii Si Spectatorii...VIDEO 13359Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva "DE SUS" 982

Băiatul descoperă copilul nou-născut sub pomul de Crăciun – înmărmureşte când citeşte ce scrie pe body-ul bebeluşului 1178Oamenii de știință sunt de părere că este bine să... înjuri 11420 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 77320 de fotografii din Coreea de Nord care au fost interzise in această țară. Priviți de ce! 213Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 5214 Oameni care ar putea cu usurinta sa atraga toata atentia asupra lor 32Cum a ajuns celebru PISTRUIATUL? A fost dat afară de la locul de muncă: "Ne-am certat, m-a înjurat, eu nu am mai suportat și i-am…" 243Bicarbonatul de sodiu te face mai tanara si mai frumoasa. Iata cum trebuie sa-l folosesti 6890
SuperClipuri.com 2021