SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Militarii despre medicii Spitalului din Suceava: “Sunt răsfăţaţi şi total nepregătiţi”
Medicii militari trimişi să readucă lucrurile la normal la Spitalul Suceava consideră că omologii lor civili „au fost răsfăţaţi” şi încă sunt total nepregătiţi, informează Ştirile Pro TV.

„Sunt răsfăţaţi şi total nepregătiţi”, susţin militarii care au preluat conducerea unităţii.

Secretarul de stat Ionel Oprea spune că s-a lovit de refuzul unor medici de a purta echipament şi, la fel de grav, că unele cadre pur şi simplu nu înţeleg cu ce se confruntă. „Nu înţeleg nişte precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânşii. Au fost nişte răsfăţaţi. Aşa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală şi îi lasă pe medici în lumea lor, administraţia se ocupă de obiectivele lor”, a spus Ionel Oprea.

La rândul său, Daniel Dedrioiu, noul manager al spitalului, a afirmat că a făcut instrucţia personalului medical despre purtarea echipamentului de protecţie, dar „degeaba avem echipamente bune dacă nu ştim să le purtăm, suntem foarte vulnerabili la contaminare”. Militarii au stabilit că, de acum, cine pătrunde în spital fără echipament de protecţie se alege cu dosar penal.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce face acest caine maidanez pentru o bucata de paine. Iti vor da lacrimile! 11207Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45284

Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 200Doi pictori din Olanda au transformat un zid plictisitor din cărămidă într-o operă de artă! 102Iată cum arata cele mai periculoase bande de răufăcători din lume 2105Mama si Fiul ei au Dansat un dans INCREDIBIL de frumos la o NUNTA - VIDEO 12257824 de oamenii care au vrut să se bucure de un sejur la hotel, dar l-au regretat amarnic 26419 fotografii care s-au transformat în epopee eșuate 126417 persoane care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 573Cel mai tare şef şi-a dus toţi angajaţii într-o vacanţă în Maldive doar ca să le mulţumească pentru munca depusă anul acesta. 2190
SuperClipuri.com 2021