SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România...
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 12 membri
Înscrie-te în grup
 

Armata rusă va trimite echipament şi personal în Romania pentru a ajuta ţara europeană să oprească răspândirea noului coronavirus în teritoriu. Rusia va furniza vehicule, echipamente şi specialişti. 


Ministrul Apărării din Rusia a spus astăzi că a pregătit nouă avioane militare cu provizii şi 100 de oameni să îi trimită în Romania împreună cu echipamente – printre care Kremlinul a spus că se vor număra dezinfectanţi şi echipamente de protecţie.


Cele opt echipe medicale includ „unii dintre cei mai buni specialişti ai ministerului Apărării în domeniul virusologiei şi al epidemiologiei, cu experienţă internaţională semnificativă în combaterea epidemiilor, precum şi echipament modern pentru diagnostic şi dezinfecţie”, a transmis ministerul. 

Sursa: http://r.news-romania24h.xyz/new/s-post.php?id=70

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei 753Uită de benzină sau motorină. Mașina care merge 5.000 km cu 2 L de APĂ – Invenția unui inginer român 1857

10 intrebuințări ale apei de gură pe care nu le știai 1666Acesti oameni neobișnuiți va arata propriile lor ciudatenii care vă pot taia respirația 766După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 145919 fotografii care s-au transformat în epopee eșuate 1264New York nu mai face față. „O parte dintre morți ar putea fi îngropați temporar în parc” 20610 imagini care descriu viața înainte și după căsătorie 3008Tatal si-a luat fetita la pescuit. Insa nici prin minte n u i-ar fi trecut ca va avea parte de asa ceva 42420 de inventii extrem de utile care iti pot transforma total bucataria 144
SuperClipuri.com 2021