SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună”
Deși la nivel mondial există peste 645.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și peste 29.900 de decese cauzate de acest virus, încă există în lume persoane care iau în râs această pandemie sau încearcă să-și facă reclamă în această perioadă grea.

 

Din categoria persoanelor care nu au înțeles că pandemia de coronavirus este cât se poate de reală face parte și un fotomodel din Rusia, Maria Liman, care afirmă că nu dorește să stea singură în autoizolare. Potrivit presei de peste hotare, tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fost model Playboy, a rămas blocată în Londra, iar din această cauză a simțit nevoia să anunțe că vrea să aibă alături un bărbat.

 

„Caut un bărbat fermecător și sexy care să nu aibă coronavirus și care să-mi devină partener pentru următoarele trei luni. Va sta izolat în casă alături de mine și vom petrece niște momente minunate împreună în carantină”, a fost primul mesaj postat de Maria Liman.

 

Apoi, fostul iepuraș Playboy a venit cu un nou mesaj pentru fani: „Frumoasa adormită își așteaptă prințul pe care îl va lua în custodie. Unde este acest curajos chipeș care va învinge virusul și mă va salva? Te rog, grăbește-te! Toate stocurile de alimente pe care le-am cumpărat se vor termina în curând. Spune-mi cum ai de gând să petrecem aceste momente de neuitat”.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medic german: ,,Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul”. Cum se prepară? 5921Fata asta a uimit tot globul pamantesc ! Toata sala a inceput sa planga, iar juriul apasa isteric pe butoane! Un talent de la Dumnezeu - VIDEO 29225

Cum arătau 18 miliardari celebri înainte de a fi bogați 814Cimbrul – planta care face minuni în reumatism, înlăturând durerea și amorțeala 835Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 449Clujana iese din insolvență și va deschide 8 noi magazine de încălțăminte 48715 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă cu doar o singură poveste 82514 trucuri vestimentare strălucitoare pe care orice femeie trebuie sa le stie 37119 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nou 1134Am învățat aceste 6 trucuri in școală și încă le folosim! 1176
SuperClipuri.com 2022