SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună”
Deși la nivel mondial există peste 645.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și peste 29.900 de decese cauzate de acest virus, încă există în lume persoane care iau în râs această pandemie sau încearcă să-și facă reclamă în această perioadă grea.

 

Din categoria persoanelor care nu au înțeles că pandemia de coronavirus este cât se poate de reală face parte și un fotomodel din Rusia, Maria Liman, care afirmă că nu dorește să stea singură în autoizolare. Potrivit presei de peste hotare, tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fost model Playboy, a rămas blocată în Londra, iar din această cauză a simțit nevoia să anunțe că vrea să aibă alături un bărbat.

 

„Caut un bărbat fermecător și sexy care să nu aibă coronavirus și care să-mi devină partener pentru următoarele trei luni. Va sta izolat în casă alături de mine și vom petrece niște momente minunate împreună în carantină”, a fost primul mesaj postat de Maria Liman.

 

Apoi, fostul iepuraș Playboy a venit cu un nou mesaj pentru fani: „Frumoasa adormită își așteaptă prințul pe care îl va lua în custodie. Unde este acest curajos chipeș care va învinge virusul și mă va salva? Te rog, grăbește-te! Toate stocurile de alimente pe care le-am cumpărat se vor termina în curând. Spune-mi cum ai de gând să petrecem aceste momente de neuitat”.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele 3 cupluri de zodii care se îndrăgostesc în această vară 1052Avem mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin în timpul războiului! 12322

Câți bani vor primi românii care intră în șomaj tehnic 14016 fotografii perfecte realizate la momentul potrivit! 64620 bebelușii de animale sălbatice care vă pot fura inima 1139Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 874Aceasta Prezentatoare din Italia a stat cu Sanii pe Afara in Direct la cea mai urmarita Emisiune. Priveste VIDEO ! 192049 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 1415Social Media a creat o societate a narcisiștilor 36VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 504
SuperClipuri.com 2021