SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trei cetățeni români, căutați de poliția austriacă. Îi cunoașteți?
Poliția austriacă a cerut ajutorul, prin intermediul presei, pentru prinderea a trei români care ar fi înșelat mai multe persoane, în special în centrele comerciale, alimentare și tutungerii. Cei trei au folosit trucul cu bancnotele de 500 sau 200 de euro. Căutarea celor trei cetățeni români este în curs de desfășurare. Se spune că au cauzat o fraudă de 7500 de euro.

Trei bărbați români cu vârsta cuprinsă între 19 și 24 ani au comis multiple fraude în Burgenland, Austria Inferioară, Viena , Styria și Austria Superioară din noiembrie 2018 până în martie a.c.

Potrivit poliției, cei trei suspecți foloseau un șiretlic în plasa căruia au căzut în special casierii de la supermarket-uri sau magazine mici și tutungerii. Cei trei cumpărau bunuri de mică valoare cu o bancnotă de 500 euro sau 200 de euro. Când aveau restul în mână, nu mai doreau mărfurile și cereau banii înapoi de la casier.

La schimbarea și returnarea bunurilor, începeau să vorbească mult, pentru a distrage atenția comercianților și le dădeau banii înapoi, dar cu bancnote lipsă. Dispariția banilor era observată după ce aceștia plecau sau la sfârșitul zilei când se controlau banii din încasări.

Șiretlicul a fost descoperit când s-au vizionat înregistrările video de la magazine.

Poliția face apel la cetățeni să semnaleze prezența acestora sau să denunțe la primul post de poliție dacă mai încearcă cineva acest sistem.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 bărbați celebri care au îmbătrânit superb 1044Ce se întâmplă când oamenii au o abordare creativă a fotografiilor lor de vacanță 872

20 de fotografii care ne arată cum ne schimba social media viata 38322 de Băieți si-au împărtășit fotografii de înainte și după schimbările uimitoare din viața lor 73120 de trucuri psihologice care vă pot ajuta să citiți oameni asa cum doriti 314227 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 5820 de Oameni ale căror hack-uri de viață sunt diamante pure 1220Felicitări! O tânără poliţista a făcut un gest de milioane pentru un bătrân care vrea să moară în propriul pat! Gestul ei a fost unul fabulos 32Am descoperit salariile a 13 lideri de tara - si variaza de la 1 dolar la mai mult de 2 milioane de dolari 336418 Fotografii care dovedesc ca machiajul este magic! 1087
SuperClipuri.com 2021