SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Italia. În timp ce Germania și progresista UE nu au trimis nici măcar o mască în ajutor, Putin ajută Italia. Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale - disasters - Fluierul.ro
Fderația Rusă îi întinde o mână de ajutor Italiei, care duce o luptă crâncenă împotriva coronavirusului ce afectează tot mai multe persoane.

Forțele Aeriene și Spațiale ale Federației Ruse au pregătit mai multe echipaje pentru livrarea echipamentelor și a unor grupuri de medici virusologi în Italia, unde situația epidemiologică pare să fie scăpată de sub control.

În doar o zi au murit aproape 800 de persoane din cauza coronavirusului și s-au înregistrat aproape 5000 de cazuri noi în același interval de timp.

"În conformitate cu instrucțiunile ministrului apărării al Federației Ruse, generalului armatei Serghei Șoigu, Forțele Aeriene și Spațiale au finalizat crearea grupurilor de aviație necesare pentru livrarea de forțe și echipamente Republicii Italiene în lupta împotriva coronavirusului", a comunicat astăzi Ministerul Apărării al Federației Ruse, potrivit RIA Novosti.

Ministerul de resort din Rusia a menționat că pe aerodromul militar Chkalovsky din regiunea Moscova au fost concentrate 9 avioane Il-76 ale Forțelor Aeriene și Spațiale ruse, care noaptea trecută au fost rapid transferate cu echipaje instruite din regiunile Pskov, Ulianovsk și Orenburg.

Spre Italia a decolat deja cea de-a doua aeronavă specială, anunță RIA Novosti.

Sâmbătă, președintele Rusiei Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul italian Giuseppe Conte. Liderul de la Kremlin a confirmat intenția de a oferi sprijn operativ Italiei în lupta împotriva coronavirusului și a prezentat planul de acțiuni.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale.

În Italia s-au îmbolnăvit până acum de coronavirus peste 53 de mii de persoane, iar peste 4800 au decedat

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

A crezut ca daca este GRAS o sa-i dea o mama de bataie in fata prietenilor. Nu judeca o carte dupa coperta! Vezi VIDEO 66684Cum erau tratați pacienții cu boli psihice în urmă cu 100 de ani! Tratamentele barbare la care erau supuși! Cine scăpa VIU, nu mai era niciodată OM! 150

23 de fotografii maiestuoase cu capodopere genetice pe care nu le vedem în fiecare zi 1293Cine este primul român diagnosticat cu coronavirus. A fost la vânătoare cu italianul infectat şi a participat la o petrecere 368Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 263A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 3022312 capcane psihologice pe care le poți folosi începând chiar de acum 4831Incredibil ! O mama a nascut 16 MINUNI care au venit pe aceasta lume toti odata ! Asa ceva NU s-a mai vazut niciodata ! - VIDEO 765816 fotografii istorice rare care ne fac sa privim trecutul cu alti ochi 129910 poze cu căței care cerșesc după mâncare la care vor putea rezista doar oamenii cu inimi de gheață 2238
SuperClipuri.com 2022