SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19
Cristiano Ronaldo , aflat în carantină la el acasă în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mâinile în sân și să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.

 

 

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19.

 

Mai mult, ”CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

 

"Vă vorbesc nu ca un fotbalist, ci ca un fiu, tată şi om!" Mesajul emoţionant al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se află în prezent în oraşul natal, Funchal, din Madeira, după ce a venit pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular.

 

Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ.  CR7 împărțise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus - Inter 2-0.  

 

"Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

 

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora," a fost mesajul postat starul portughez.

Imagini pentru cristiano ronaldo madeira hotel

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii cu animale care ne vor dovedi ca natura are un simt al umorului extrem de dezvoltat 32312 lucruri bizare pe care trebuie să le stiti despre China 342

Prezumtia de legalitate, introdusa in Statutul politistului. Romanii nu se mai pot certa cu angajatii MAI 141110 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie 140310 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 225Unde sunt copiii României “dragi” politicieni? 160 000 de copii români au început școala numai în Italia 52Cum ar arata filmele fara efecte speciale? 1829Un studiu a dezvăluit că bebelușul tău folosește strategii pentru a te face să zâmbești si pentru a-ți arăta dragostea pe care ti-o poarta 79Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România 11716 fotografii pe care trebuie sa le privesti foarte atent pentru a le intelege 113
SuperClipuri.com 2021