SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică şi s-a împrietenit cu un râs carpatin privat de libertate (VIDEO)
Nu contează ce fel de animal eşti, când vine vorba de prietenie, regulile sunt cam aceleaşi. O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică, pentru a fi aproape de o altă felină.

Totul s-a întâmplat într-o grădină din oraşul Sankt Petersburg, din Rusia.

O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică din oraş, unde s-a împrietenit cu un râs carpatin.

De atunci, cele două feline sunt de nedespărţit.[LoveMeow]

Era doar un pui

Se pare că pisica a ajuns la zoo în căutare de mâncare, pe când era doar un pui.

A nimerit în cuşca unui râs carpatin, o felină de mărime medie.

Râsul nu doar că a împărţit cu pisica hrana, dar i-a permis să stea în cuşca sa, împărţind şi spaţiul.

Între cele două feline s-a legat o prietenie deosebită.

Mai mult decât atât, este posibil ca pisica să creadă că râsul este mama sa, având în vedere că era doar un pui când a ajuns lângă această felină, care i-a oferit mâncare.


maimuţă a ascuţit o piatră

O maimuţă a ascuţit o piatră şi a spart un geam pentru a evada de la Zoo


Personalul grădinii zoologice a observat pisica, aceasta fiind „adoptată” şi lăsată să locuiască în continuare împreună cu râsul.

„Aparent pisica are nevoie de afecţiunea râsului carpatin, precum şi acesta are nevoie de afecţiunea pisicii”, consideră un angajat al grădinii zoologice.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fotografii care sunt greu de explicat logic 526523 de dovezi amuzante că si designerii au zile mai putin bune 4820

Micuţa invadează spaţiul câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase 215923 de animale a căror dimensiune este diferita de tot ce am vazut pana acum 595Lansarea DACIA 1300, renașterea unui simbol.L-a readus la viaţă un student român, și este acum o masină modernă. 1237300 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3, aduse cu două aeronave din Turcia 410 oameni care așteptau bebeluși și au sfârșit primind vârstnici mici 532Era atat de sarac incat a mancat toata copilaria resturile lasate prin farfurii de colegii sai. Insa, cu ambitie si perseverenta, a ajuns cel mai bun magistrat din Romania! 564220 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate 1574(VIDEO)Un bărbat cu PENSI DE HANDICAP de 375 de lei, amendat cu 5.000 de lei. Care e povestea lui 121
SuperClipuri.com 2022