SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale
Sute de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii publice, pentru ca un tânăr să poată recupera ferma familiei sale.

Casa părintească va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre. Iar atunci când pierzi acest loc, pierzi o bucată din tine.

În trecut, era comun să moștenim proprietăți și chiar era o tradiție din generația trecută a familiei.

Dacă tatăl era fermier, atunci restul generațiilor viitoare urmau, în general, același traseu.

David vine dintr-o familie de agricultori, care au făcut comerț zeci de ani.

Strămoșii lui aveau pământul pe care lucrau și provenea din aceste rădăcini.

David a locuit în Nebraska, SUA, și ar fi urmat în mod natural aceeași cale.

Cu toate acestea, unul dintre moştenitori nu a luat în considerare interesele familiei și a insistat să vândă terenul altcuiva.

Au fost vândute optzeci de hectare de pământ, iar familia lui David nu mai deținea pământul pe care l-a moștenit din strămoşi.[Sursa]

O stare profundă de tristeţe s-a aşternut peste familia lui David. Iar acest lucru l-a motivat să câștige terenul înapoi.

Ferma scoasă la licitaţie

Într-o zi, terenul a apărut la o licitație de vânzare. David și tatăl său au hotărât să facă tot posibilul pentru a recupera pământul.

După ce au petrecut zile și nopți încercând să determine cum își vor putea permite să cumpere terenul, ziua licitației se apropia.

În acea zi, au văzut aproximativ 200 de fermieri la licitație.

Atât David, cât și tatăl său au simțit că nu vor reuși niciodată să-și cumpere terenul, din cauza concurenţei aprige.

Cu toate acestea, au avut credință în Dumnezeu și au decis să facă ceea ce pot și să vadă ce se întâmplă.

Când și-au plasat oferta, au tras aer în piept, așteptând următoarea ofertă.

Sute de fermieri au rămas tăcuţi la licitaţie

Totuși, spre surprinderea lor, toți cei din încăpere au tăcut.

Nimeni nu încercase nici măcar să solicite o nouă ofertă, până în momentul în care avea să fie anunțat câștigătorul licitației.

A fost un miracol, un exemplu de bunătate şi conştiinţă curată.

Cei 200 de fermieri l-au lăsat pe David să liciteze singur și nu au încercat nici măcar să pună vreo contraofertă, deoarece știau că asta au de făcut.

„Am avut două zile profund uimitoare în viața mea. Prima a fost ziua în care s-a născut fiul meu. A doua a fost acea zi de neuitat, de la Casa de Licitații, unde am văzut că Dumnezeu lucrează prin oameni”, a spus David.

Acesta este un exemplu al adevăratei puteri de bunătate și unitate din partea oamenilor, care au pus mai presus interesul unui străin faţă de cel propriu.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de de fotografii istorice greu de uitat pe care putine persoane le-au vazut 6716Oamenii de știiță confirmă, a fi într-o relație fericită, te îngrașă! 120

Psihiatru despre copiii de azi: „Noi nu mai avem curajul sa îi corectăm sau să luam măsuri pentru a-i îndrepta...” 22325 de designeri care cu siguranta si-au semnat demisia dupa aceste proiecte 80Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 880520 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896Intre anii 1897-1910 ministrul educatiei din Romania era SPIRU HARET!! Un om cu studii la UNIVERSITATEA SORBONA si licentiat in matematica si fizicia! 86Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 40528Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass" 2911O melodie SUPERBA! Daca ai un FRATE sau o SORA, aceasta melodie iti va ajunge direct la INIMA! 75495
SuperClipuri.com 2022