SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Leonardo DiCaprio, transformat în erou după ce a salvat un bărbat de la înec
Potrivit unui articol publicat de ziarul britanic The Sun, Leonardo Dicaprio a salvat bărbatul, ce risca să moară înecat.

Actorul se bucura de vacanţa de Crăciun şi se afla într-o croazieră în Marea Caraibilor, când a aflat că în apele din apropiere de insula St. Martin se află un bărbat, dat dispărut de peste 11 ore, care căzuse dintr-o barcă în stare de ebrietate.

"Leonardo a jucat un rol de Hollywood în viaţa reală", a declarat o sursă ziarului britanic, care a povestit fapta eroică a actorului aflat în croazieră cu iahtul alături de prietenii săi şi de actuala sa iubită, Camila Morrone.

Pasagerii au aflat ştirea despre dispariţia bărbatului, care căzuse în apă în apele din apropiere, iar DiCaprio a cerut echipajului să se abată de la traseu şi să caute persoana aflată în pericol de înec. Din cauza mării agitate operaţiunile de căutare fuseseră sistate, iar "barca lui Leonardo era singura care îl mai căuta pe bărbat", a povestit sursa ziarului britanic.

Când l-au găsit, acesta se află în stare de inconştienţă după ce petrecuse în apă peste 11 ore şi era foarte deshidratat. "Leonardo i-a salvat viaţa bărbatului care, contrar oricăror aşteptări, reuşise să supravieţuiască plutind pe valuri", a spus sursa.

Actorul şi echipajul de la bord i-au acordat îngrijiri naufragiatului şi au anunţat paza de coastă.

"Căpitanul vasului a asigurat că bărbatul a avut mare noroc, şansele de a-l găsi în viaţa fiind de una la un milion", a precizat aceeaşi sursă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

E dovedit ştiinţific: bărbaţii cu burtă trăiesc mai mult si sunt mai atractivi pentru femeile frumoase 760Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent! 45

Scobește o ceapă roșie și umple-o cu miere de albine: se lasă la macerat 8 ore 4444Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 1779 lucruri greu de crezut practicate de egiptenii antici 4445Un artist italian creeaza ilustrații adevărate care vorbesc mai tare decât cuvintele 22825 de Imagini emoționante ,,înainte” și ,,după” adopția câinilor! Iată cum arată fericirea de a fi acasă! 42625 Gadget-uri de bucătărie . Nu vei înțelege niciodată cum ai trăit fără 198Emotionant pana la lacrimi: Tatal lor a murit de Craciun, iar cand s-au strans toti fratii s-a produs o minune - vezi VIDEO 1332Ce dragut e acest Bebelus.. Cum reactioneaza cand o aude pe MAMA lui Cantand - vezi VIDEO 15429
SuperClipuri.com 2021