SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO
Rafturile din unele magazine din Italia sunt goale. Moldovenii spun ca sunt speriati si ca nu au de unde cumpara produse pentru a se aproviziona.

Imagini din regiunea Monza e Brianza, oraselul Muggio:

"Nu mai este nici apa in vinzare. Gradinitele si scolile sunt inchise", spune un vizitator fidel al site-ului protv.md, care ne-a transmis imaginile pe adresa redactiei.

Imagini din Venetia:

Imagini din Milano:

 

Si moldovenii din Torino spun ca rafturile magazinelor au ramas goale.

Italienii s-au trezit in mijlocul unui cosmar: in ultimele 24 de ore, numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus s-a dublat.

Potrivit oficialilor italieni, acum sunt 132 de cazuri confirmate, cele mai multe in provinciile Lombardia si Veneto, din nordul peninsulei.

Peste o duzina de localitati din aceste zone au fost puse in carantina, iar autoritatile au inchis scolile din Milano si din Verona. Autoritatile italiene incearca sa faca fata situatiei, dar au aparut deja cozi la magazinele de alimente, iar mastile de fata nu se mai gasesc la vanzare.

In plus, specialistii inca incearca sa afle cum s-a ajuns la un numar atat de mare de persoane infectate, intr-un timp atat de scurt.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 80UNGURUL PISTI SI ARDELEANU'!!!! Umor tipic celor de la Vacanta Mare!! Cine isi mai aduce aminte de aceste glume? 191

15 fotografii care pot face pe oricine să spună: „Omule, asta nu poate fi real!” 117410 sfaturi pentru femei de care trebuie sa tina cont daca vor sa aibe o relatie fericita 336Un român a cumpărat 500.000 de măşti şi a păzit TIR-ul în care le-a transportat cu arme de război 85629 de fotografii reale care arata ca si cum ar fi fost facute într-un univers paralel 84Apa vie şi apa moartă din poveştile româneşti nu sunt doar mituri 685Chiar merita citit !! Te va schimba ca om ! O pilda frumoasa despre a doua sansa! 309Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 969623 de fotografii unice care pot fi facute doar o dată în viață 1945
SuperClipuri.com 2022