SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi din cauza coronavirusului
Doi italieni sunt primii europeni răpuși de coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani și o femeie de 75 de ani, care provin din localități mici de munte.

În regiunile Lombardia şi Veneto, unde trăiesc și comunități mari de români, autorităţile au luat măsuri speciale de prevenție. Au declarat carantină în zece localităţi, au închis școlile și anulează orice manifestaţii publice.

Oficialii italieni sunt în alertă mai ales că numărul cazurilor de îmbolnăvire s-a dublat în numai 24 de ore. 100 de persoane au fost testate pozitiv.

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi

Executivul italian a aprobat, sâmbătă noapte, o serie de măsuri extraordinare pentru a încerca să oprească răspândirea coronaviruslui în nordul ţării. Până în prezent, aici au fost înregistrate două decese şi 76 cazuri de infectare.Între măsurile luate se numără interdicţia de a intra şi de a părăsi 11 localităţi considerate epicentrul epidemiei.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 613Deja nu mai arunc bucatile de gresie si faianta ramase! 20 de idei cum le putem reutiliza 503

Cele 20 de fraze pe care sa i le spui copilului cand nu te asculta!! Orice parinte ar trebui sa le stie! 334Ultimul HIT in Romania 2017 - Vreau sa fiu o baba sexy.. Am RAS cu LACRIMI.. vezi VIDEO 7420610 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 599Prezentator de ştiri infidel, prins în timpul unei transmisiuni în direct. O femeie pe jumătate dezbrăcată a intrat în cadru 800Elevii Români Câștigă Medalia De Aur La Olimpiada Genius Din New York! 9610 sfaturi oferite de trupere speciale Americane care vă pot ajuta să supraviețuiți in diferite situatii 91018 fapte istorice despre care nimeni nu a vorbit niciodata 911Tatal MIRESEI a EXPLODAT cand a vazut ce surpriza a pregatit FIICA sa si MIRELE in seara NUNTII... 24323
SuperClipuri.com 2022