SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Numărul celor care au fost contaminați de coronavirus crește de la o zi la alta. Conform ultimelor date, până în prezent s-au înregistrat peste 75.200 de oameni infectați, dintre care 2.014 au decedat. Întreaga situație este alarmantă, iar virusul pare că este de neoprit. Se cunosc puține date despre el și încă se caută un tratament precis și puternic.

Se pare că acest tip de virus, chiar dacă este nou apărut a fost prezis acum mulți ani, într-o carte apărută în 1981. O descoperire recentă a arătat că Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact virusul care a provocat o isterie globală.

În carte se vorbește despre un tip de virus creat în laborator, în China, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război.Laborator din carte este localizat în Wuhan din China, locul unde recent a izbucnit epidemia de coronavirus. În carte se spune că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă. În aceeași operă se precizează faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament fiind, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, scrie în paginile cărții.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască 4604Pilda celor doi pomi... O citești într-un minut și o ții minte toată viața! 561

Aceste FEMEI nu cunosc termenul de DECENȚĂ. Vezi cele mai UMILITOARE IPOSTAZE în care au fost surprinse 212423 de dovezi amuzante că si designerii au zile mai putin bune 4819Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 199416 Exemple nebune in care moda a fost scăpată de sub control 212Unde sunt copiii României “dragi” politicieni? 160 000 de copii români au început școala numai în Italia 52Un artist italian creeaza ilustrații adevărate care vorbesc mai tare decât cuvintele 230Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România... 131627Tara in care studiile si medicina sunt gratuite! Nu există nici cazinouri şi nici McDonald's 551
SuperClipuri.com 2022