SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Cupluri de celebrități care au reușit să-și păstreze mariajul puternic, ca o stâncă
Kevin Bacon a spus cândva într-un interviu , când a fost întrebat despre secretul căsniciei sale fericite și de lungă durată, că nu există niciun secret, de fapt, el și soția sa sunt doar meniți să fie împreună. Chiar dacă lumina reflectoarelor întotdeauna aduce în fața publicului dezbateri intre celebrități, există câteva cupluri celebre care sunt adevărate exemple de relații perfecte.

1. Jeff Bridges și Suzie Geston, 43 de ani împreună

Jeff Bridges și-a întâlnit soția în timpul producției unui film în care a jucat, în Montana. După cum dezvăluie , nu s-a putut opri din a o privi pe această femeie superbă, cu 2 ochi negri și un nas cârn. Când s-au întâlnit din nou, a început călătoria lor de dragoste. Susan și Jeff sunt căsătoriți din 1977.

2. Kevin Bacon și Kyra Sedgwick, 32 de ani împreună

Celebrul actor și muzician a cunoscut-o pe soția sa, Kyra, care este și actriță, producător și regizor, pe platoul filmului Lemon Sky. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1988. Dragostea lor de lungă durată le-a oferit 2 copii. De asemenea, au tendința de a schimba mesaje pline de dragoste pe social media .

3. Tom Selleck și Jillie Mack, 33 de ani împreună

4. Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson, 40 de ani împreună

5. Tina Turner și Erwin Bach, 34 de ani împreună

6. Oprah Winfrey și Stedman Graham, 34 de ani împreună

7. Denzel și Pauletta Washington, 37 de ani împreună

8. Chevy Chase și Jayni Luke, 38 de ani împreună

9. Seth Rogen și Lauren Miller, 16 ani împreună

10. Bryan Cranston și Robin Dearden, 31 de ani împreună

Bonus: Kirk Douglas și Anne Buydens, 66 de ani împreună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acesti oameni au sacrificat o balena albastra pe cale de disparitie pentru a ajunge pe masa celor din JAPONIA 1343Zodii de bărbați pe care e bine să le eviți . Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac 1913

11 lucruri ciudate care sunt considerate sexy în diferite țări 2204Prajitura felii de lamaie.. Reteta completa 687Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult 607Deja nu mai arunc bucatile de gresie si faianta ramase! 20 de idei cum le putem reutiliza 453Ştefan a refuzat Cambridge-ul pentru a studia la Iaşi. Tânărul vrea să-şi folosească cunoştinţele în România 102Cum acționează coronavirusul în organism.Răspunsul imun poate fi disproporționat. E ca și cum, în loc să folosești un pistol pentru a elimina ținta, lansezi o rachetă 10708 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala 123425 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 596
SuperClipuri.com 2022