SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 tendințe vestimentare amuzante care erau cumva obișnuite
13. Coafurile uriașe din anii ’60

Cunoscute și sub denumirea de „stupi”, aceste coafuri la modă au fost un succes în anii șaizeci. Principala caracteristică a fost faptul că părul lor era gigantic – cu atat mai inalt, cu atât mai bine! Foarte des, coafura în sine era mult mai mare decât capul doamnei. Progenitorul coafurii a fost Jackie Kennedy .

12. Coafura cu coamă

„Afaceri în față și petrecere în spate”, spuneau americanii despre coafura . Aproape toți oamenii din anii ’80 aveau asta – atât bărbați, cât și femeile. Celebrități precum John Travolta, Al Pacino, Billy Ray Cyrus și Charlie Sheen si-au făcut toate aceasta freză.

11. Haine de blugi spălate cu acid in anii ’80

Proprietarii unor astfel de blugi au fost adevărați fashionisti în anii ’80. Și, deși nu era o problemă să-i aducem în întreaga lume, în URSS, a fost o sarcină ascendentă, deoarece costau o sumă imensă de bani și orice încercare de a-i importa în țară ar putea provoca o mulțime de probleme – chiar și un dosar penal!

10. Tatuaje tribale din anii ’90

9. Sprancenele subtiri din anii 2000

Sprâncenele extrem de subțiri erau populare atât la începutul secolului XX, anii ’90 ai aceluiași secol, cât și la începutul anilor 2000. Exemple strălucitoare ale acestei tendințe pot fi găsite pe Christina Aguilera, Drew Barrymore și Gwen Stefani.

8. Machiaj încarcat

Obrajii înroșiți și ochii umbrați de culori albastre sau verzi nu erau un lucru rar de văzut.

7. Bikinii anilor 2000

În urmă cu 5-8 ani, toată lumea purta pantaloni cu talie joasă și lenjerie tanga vizibilă. A fost considerată o tendință de modă la acea vreme, însă acum pare ciudat și vulgar.

6. Stilul sportiv în anii ’80

Stilul sportiv a fost o tendință cu adevărat populară în anii ’80, oricât de nebun ar arăta.

5. Părul ars și bouffants în anii ’80

Bouffants sunt o tendință ciudată din anii ’80. Astăzi, cu greu poți privi aceste coafuri fără să zâmbești și să te zgâlțâie în același timp, dar în anii ’80 a fost o adevărată tendință printre fashionisti. Toți cei din jur ar admira această coafură mișto.

4. Benzi elastice și cercei din plastic din anii ’80

3. Blugii stramti din anii 2010

2. Glezne goale în anii 2010

1. Bijuterii cu asociații ciudate

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de imagini care ne-au facut sa credem ca nu vedem bine 1352Nu mai poți face cumparaturi daca nu porti masca de protectie, insa acestea nu sunt mereu in stoc ... ! 493

Top 10 Lucruri Pe Care Le Poţi Afla Despre Tine Din Palmă 78319 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 554620 fotografii istorice pe care nu le-ați văzut niciodată pana acum 2073Românul care a cucerit aurul mondial la matematică. „Este vorba despre idei şi raţionament, mai puţin despre formule“ .Merită să îl facem cunoscut ! 337Măştile din hârtie au ajuns la un preţ de 70 de euro în Milano. Procurorii au declanşat o anchetă de proporţii 417Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 3298325 de fotografii ireale. Veți fi foarte norocoși să le vedeți! 373Oamenii de știință sunt de părere că este bine să... înjuri 115
SuperClipuri.com 2023