SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 celebrități care sunt întotdeauna însoțite de bodyguarzi si nu avem curaj nici să le cerem un autograf
Adesea avem impresia că viața celebrităților este perfectă, dar, de fapt, au și probleme mai grave. Persoanele celebre își pot permite rar să-și petreacă o zi singure și sunt întotdeauna însoțite de bodyguarzi. Și în timp ce unele celebrități au nevoie de un singur bodyguard, există și altele care doresc să fie înconjurate de o echipă a lor. Uneori merg prea departe când vine vorba de securitatea lor.

1. Beyoncé și Jay-Z

Acest celebru cuplu a fost atacat de fanii lor de mai multe ori. În timpul turneului lor de vară, On the Run , un fan beat a urcat pe scenă și i-a speriat tare , dar, din fericire, bodyguarzii lor au reușit să-l surprindă rapid pe bărbat. După acest incident, măsurile de securitate le-au fost întărite.

Cuplul s-a înconjurat cu 500 de bodyguarzi. Le-a fost însărcinat să o protejeze Beyoncé, pe Jay-Z și pe fiica lor 24 de ore din 7, iar aproximativ 300 de persoane au fost în mulțime în timpul spectacolelor lor, prevenind accidente periculoase. Și aproximativ 50 de oameni urmăresc de obicei scena. În viața lor obișnuită, sunt protejați de 3 bodyguarzi, printre care Julius DeBoer, care este unul dintre cei mai faimoși bodyguarzi din lume.

2. Tom Cruise

„Tom Cruise” este unul dintre cei mai căutați oameni pe Google. Pentru că știe cât de popular este, actorul de la Hollywood se înconjoară de cei mai buni bodyguarzi. De exemplu, Tom Cruise, soția sa și fiica sa au fost protejați de carismaticul Sean Ringgold , care ulterior a devenit actor.

3. Angelina Jolie

Celebra mamă are 3 bodyguarzi. Multă vreme, copiii au fost protejați de Mark „Billy” Billingham, care a devenit ulterior garda de corp a lui Tom Cruise. După mulți ani lungi de lucru cu actrița și copiii ei, el și Jolie au devenit atât de apropiați încât a devenit chiar confidenta ei . El a sprijinit-o mult pe Jolie în timpul divorțului cu Brad Pitt. Costul de securitate a Angelinei este de 2 milioane de dolari anual.

4. Rihanna

În timpul evenimentelor oficiale, Rihanna are întotdeauna 5 bodyguarzi care poartă costume elegante. În zilele obișnuite, preferă să aibă 2 paznici cu ea. Se știe că are o relație informală și prietenoasă cu bodyguarzii ei. Uneori, o poartă pe spate când este obosită sau când ninge . Și au pus-o și pe spate în timpul petrecerilor și concertelor.

5. Kendrick Lamar

6. Lady Gaga

7. David și Victoria Beckham

8. Britney Spears

9. Jennifer Aniston

10. Drake

11. Kim Kardashian și Kanye West

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 12218 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 3023

10 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa 1795Plictisita de cat a mers aceasta fetita se intinde fix langa masina!!! Spre norocul nostru mama a filmat modul in care tatal o aduce in casa pe cea mica!!! 2064Vă vom ghici vârsta reală și psihologică într-un minut! 75Mama si Fiul ei au Dansat un dans INCREDIBIL de frumos la o NUNTA - VIDEO 122751Am învățat aceste 6 trucuri in școală și încă le folosim! 1176Te-ai gândit că poate Dumnezeu te ține singură pentru un motiv... 146O cantareata MANELISTA a fos la XFactor, vezi cum a cantat.. Vezi reactia juratilor - VIDEO 2395322 de fotografii istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre 346
SuperClipuri.com 2022