SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care ne arată puterea voinței umane
In istorie avem multe exemple de oameni care au depășit toate așteptările pentru a-și atinge obiectivele și au încântat lumea cu realizările lor.

Știind acest lucru, acum veți vedea 10 imagini care exemplifică puterea voinței umane. Verificați:

10. Mâinile unui călăreţ.

Călărețul englez Alex Gregory, medaliat cu olimpic de aur de două ori, a postat această fotografie pe Twitter. Acestea sunt mâinile lui după ce a petrecut mult timp călare. Succesul vine la un preț ridicat.

9. Supraviețuirea la temperaturi extreme.

Wim Hof sau Iceman, este un atlet olandez. Deține peste 20 de recorduri mondiale, unul dintre ele pentru cea mai lungă baie de gheață. Este creatorul mai multor tehnici de combatere a temperaturilor extrem de scăzute, inclusiv metoda de respirație a lui Wim Hof .

8. Ma Li și Zhai Xiaowei sunt dansatori chinezi care fac spectacol în întreaga lume în cadrul show-ului lor „Mână în mână”. Zhai și-a pierdut brațul într-un accident de mașină în timp ce partenerul său, Ma, dansează fără picior. Cuplul a cântat în 20 de țări diferite și fiecare reprezentație este un adevărat spectacol .

7. Alpinismul

Fotografia de mai sus il arată alpinistul american Alex Honnold în timp ce urcă El Capitan în Parcul Național Yosemite. A devenit prima persoană care a completat această ascensiune de unul singur. Urcarea a durat 3 ore și 56 de minute.

6. 2 mile pe culmea Muntelui. Evans, Colorado.,

5. Cea mai batrana gimnastă

Aceasta sportiva germana în vârstă de 91 de ani inca mai execută manevre regulate la paralele. A început gimnastica la 9 ani, a trecut la handbal și a revenit pentru a concura la sportul său preferat la 56 de ani. Ea spune că se va opri doar în ziua în care m0are.

4. Prima persoană cu ambele picioare amputate care a ajuns în vârful Everestului.

Mark Inglis și-a pierdut ambele picioare la 23 de ani, când a fost prins într-o peșteră cu gheață, în cel mai înalt vârf din Noua Zeelandă. Acest lucru nu l-a oprit să-și realizeze visul și în 2006 a devenit primul dublu amputat care a urcat vreodată pe Everest. Între aceste două evenimente, Mark și-a construit o carieră ca om de știință, vinificator, sportiv paralimpic și vorbitor motivațional.

3. Cântând chitara fără mâini.

José Antonio Meléndez Rodríguez s-a născut fără ambele brațe, dar asta nu l-a oprit să cânte la chitară. A învățat să cânte la chitară cu picioarele. Pe 15 septembrie 1987, a cantat pentru papa Ioan Paul al II-lea, iar acest eveniment i-a schimbat viața. Și-a lansat primul album în 1989 și a devenit cunoscut la nivel mondial ca un cântăreț, muzician și compozitor talentat.

2. Aron Ralston și-a pierdut brațul într-un accident de canioning. În timpul acestui accident, nu numai că a trebuit să-și amputeze propriul braț pentru a se elibera de un bolovan dezlipit care l-a ținut lipit de un zid trei zile, dar a trebuit să părăsească defileul singur. Acest accident nu l-a oprit să-și urmeze pasiunea pentru alpinism.

1. Picioare de ciclist.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 328O melodie foarte frumoasa ! Au readus la viata o melodie veche de 4 decenii. Versiunea lor ? Pur si simplu superba ! - VIDEO 66414

Vom fi martorii unei Luni Albastre rare, pe data de 18 iunie 68Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 52625 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 1857Povestea singurei femei pe care Freddie Mercury a iubit-o pentru întreaga sa viață 28397 Obiceiuri „sănătoase" la care trebuie să renunțe copiii noștri pentru a nu le dăuna pe viitor 23710 secrete ascunse în logo-urile studiourilor de film de la Hollywood 50510 țări care nu există, dar pe care le poți vizita 93522 de fotografii rare care afișează istoria dintr-un alt unghi 3960
SuperClipuri.com 2022