SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 celebrități care se cunosc de la o vârstă fragedă și în sfârșit au reușit să se îndrăgostească
Uneori, dragostea vieții noastre a fost chiar sub nasul nostru tot timpul și nu am observat-o sau nu a fost momentul potrivit. Există cupluri care rămân prieteni după despărțire, dar există și momente în care cunoscuții și prietenii sfârșesc să ne devină parteneri iubitori mai târziu. În realitate, nu ne simțim niciodată mai confortabil decât atunci când suntem înconjurați de prietenii noștri.

Deși cuplul a început să iasa la intalniri pentru prima dată în 2016, ei s-au întâlnit de fapt în 2009. Totul s-a întâmplat în timpul unei întâlniri din culise la The Today Show , când Hailey a fost introdusă drept cea mai mare vedetă pop a momentului de tatăl ei, Stephen Baldwin. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

2. Courtney B. Vance și Angela Bassett

3. Mila Kunis și Ashton Kutcher

Ceea ce este atât de romantic în legătură cu cei doi este că Mila Kunis a ajuns să se căsătorească cu persoana cu care a împărțit primul ei sărut pe ecran . Perechea s-a întâlnit în cadrul emisiunii That’s 70s Show în 1998, unde au jucat cuplul Jackie și Michael. După aceea, amândoi au mers pe drumuri diferite până în 2012, când s-au reconectat și a început povestea lor de dragoste.

4. Ozzy Osbourne și Sharon Osbourne

5. Shawn Mendes și Camila Cabello

6. David Foster și Katharine McPhee

David Foster și Katharine McPhee s-au întâlnit pentru prima dată în 2006 în sezonul 5 al serialului American Idol , când a interpretat o melodie scrisă de Foster. La scurt timp, McPhee s-a căsătorit cu Nick Cokas, iar Foster a participat la nuntă ca invitat special , căsătoria lor s-a încheiat în 2014. În 2017, după 11 ani de prietenie, David și Katharine au început să se întâlnească.

7. Kim Kardashian și Kanye West

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 93315 soldați de gen feminin, care se strecoară atât în ​​interiorul cât și în afara uniformelor 900

(VIDEO)Cine ar pute primi masti gratuite de la stat 810 actori cărora li s-au plătit salarii extrem de mici pentru cele mai bune roluri 64320 de actori cu o carismă amețitoare care ne-au cucerit inimile 10378 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă! 3225Marea Neagra nu va mai fi NEAGRA! Imagini spectaculoase oferite de NASA! Marea Neagră se colorează în turcoaz. 357Romania anilor '60 descrisa SUPERB de americani! 76Femeile după 40 de ani sunt minunate. Ele privesc viata cu alti ochi si o traiesc cu mai multa pasiune 541Un bărbat din Utah are 5 soții și ne arată cum este viața în poligamie 2220
SuperClipuri.com 2021