SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 Produse care ar fi trebuit să fie inventate deja
De la inventarea roții, am văzut multe creații care au schimbat fața lumii. Lăsând la o parte cele mai mari inventii ca televizoarele, avioanele sau chiar internetul, au existat multe mici invenții care au devenit parte din viața noastră de zi cu zi.

1. Această ceașcă inteligentă de cafea prinde picături și le pune la loc.

2. O cameră unde se pulverizeaza protecție solară . Aparatul pentru protecția solară este destinat celor care nu doresc să obțină un bronz neplăcut.

3. Aceste prezervat1ve își schimbă culoarea atunci când intră în contact cu un Virus.

4. Un duș circular – lux plus confort

5. Căni comestibile pentru când îți este prea foame

6. Hârtie de ambalare pulverizată

7. Mașina cu energie solară

8. Iluzia unui ambalaj de Sandviș. Nimeni nu va îndrăzni să-ți atingă sandvișul acum. Desigur, nimănui nu-i place mâncarea învechită.

9. Desalinizarea ar putea rezolva problema apei dulci din întreaga lume. Poate o invenție de genul acesta, care poate face ca apa de mare să fie potabilă, se va dovedi a fi un schimbător de jocuri în problemele de mediu la nivel mondial.

10. Un tobogan cu scări. Nu va trebui niciodată să numeri din nou numărul de pași.

11. Ploaie, ploaie, nu-mi pasă!

12. O pernă atât de confortabilă încât veți dormi în pace! Acest lucru vă va asigura că brațele nu vor fi amorțite după ce vă treziți dintr-un somn bun.

13. Această mașină se transformă într-o piscină.

14. Un buton pentru modul mut pe un cuptor cu microunde

Pentru acele vremuri în care nu vrei ca nimeni să te audă încălzindu-ți mâncarea.

15. Băile din sălile de film ruleaza același film pe care îl vizionați. Pentru a nu pierde nici măcar un minut din filmul tău preferat, băile ar trebui instalate cu ecrane care ruleaza cu o sincronizare similară cu ecranul mare.

16. O glugă într-un rucsac

17. Acum oamenii vor fi încurajați să arunce deșeurile în coșul propriu-zis. Nu mai este doar o aruncare – este baschet .

18. Această bancă rotativă vă permite să stați pe partea mai uscată.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 61315 imagini neobișnuite ale lumii în care trăim 196

14 Imagini care dovedesc că lenea și inventivitatea merg mână în mână 516Jeremy Clarkson: Duster, construit de puținii oameni care mai locuiesc în România, folosind piese de care Renault nu mai are nevoie 159419 Creații de designeri care sunt unice și teribile în același timp 380AFACERE DE PARTID :Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: “Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. ” 93422 de fotografii care ne dezvăluie esența vieții frumoase pe social media 1327Dacă va dor picioarele, genunchii sau aveti dureri de șold, aici sunt 6 exerciții pentru a scapa de acestea! 16657 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 726O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video) 185
SuperClipuri.com 2022