SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un ofițer de poliție se îmbracă ca supereroii să înveselească copiii bolnavi și avem nevoie de mai mulți eroi ca el
Cu ani în urmă, ofițerul de poliție din Fort Worth, Damon Cole, a decis să-și pună un logo Superman pe vesta sa antiglonț, pentru a construi relații cu copiii pe care i-a întâlnit în timpul serviciului său. El obișnuia să le arate logo-ul și să le ceară să păstreze un secret.

Astăzi, când Cole nu mai lucrează, își folosește timpul liber pentru a ajuta copiii bolnavi , ridicandu-le starea de spirit.

Noi am decis să vă aducem povestea acestui supererou din viața reală și sperăm că sunteți cu toții inspirați și influențați de munca și dedicarea sa.

În 2012, când Cole lucra pentru stația de poliție din Dallas, a început să se îmbrace ca Superman pentru diverse evenimente de serviciu în comunitate și sa viziteze copiii la spital.

În 2015, a renunțat la propria vacanță și a condus 11 ore pentru a întâlni un băiat de 7 ani cu cancer în Illinois.

De asemenea, a vizitat la școala un băietel imbracat in supereroul sau preferat.

Cole și-a personalizat chiar și vehiculele. Unul este în stilul Batmobile, iar celălalt este un Dodge Charger cu temă Superman.

Cole a spus odată într-un interviu că fiica sa Savannah este inspirația sa și motivul pentru care face ceea ce face.

Într-un interviu acordat NBC Nightly News, Cole a declarat că a vizitat peste 20 de state și a văzut până acum peste 1.000 de copii.
Iată doar câtiva:

Îi place să-i numească pe acești copii luptatori „eroii lui”. Uneori acești eroi câștigă lupta; dar uneori nu. Atunci Cole este acolo să-i vadă pentru ultima oară.

Eroul Ieremia

Eroul Sammy

Eroul Iosua Ioan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 880320 de persoane carora vremea le-a jucat feste! 4535

21 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic! Prietenii te vor invidia! 9225 de persoane care sunt pe cale să aibă o iesire nervoasă 28Ce se întâmplă când oamenii au o abordare creativă a fotografiilor lor de vacanță 872Falsul chirurg Matteo Politi ar fi fost ajutat să opereze în România de un fals avocat 212Un ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere, prins cu permis de conducere fals. 4473Val de ironii după ce Dragnea ar fi apelat la o clinică privată: „Cred că omul era inconştient, că la cât e de patriot sigur insista să îl ducă la un spital de stat“ 51 715Acest copilas de doar cativa anisori canta melodia Eram tanar cu sperante. Te topesti cand il auzi! 24659Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere 289
SuperClipuri.com 2021