SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acesti oameni ne prezinta 20 de lucruri unice pe care le-au tinut vreodată în mâini, precum un peste zburator.
Nimic nu bate bucuria de a se poticni cu ceva atât de unic, încât dacă le spui prietenilor tăi, fie te-ar invidia, fie ar refuza să te creadă. Oamenii de pe glob își împărtășesc cu mândrie experiența lor de a găsi ceva care este considerat a fi unul dintr-un milion, postând fotografii online și lăsând oamenii fascinați.

Noi am găsit cele mai rare dintre cele rare și le-am compilat într-o listă. Care dintre aceste lucruri credeți că este cel mai unic?

1. „În sfârșit, mi-am găsit primul dinte Megalodon după ani de vânat dinți de rechin.”

2. Cineva a găsit această magnifică șopârlă mexicană de culoare albastră.

3. „Nu mai văzusem niciodată un pui de liliac .”

4. Te-ai întrebat vreodată cât de mari pot creste calamarii ? Unul uriaș a ajuns recent pe plaja din Noua Zeelandă.

5. Un pește zburător: Da, există. Imaginea nu este photoshopată. Peștii zburători sunt pești care au evoluat și au dezvoltat capacitatea de a zbura.

6. „Azi am găsit un pui de calamar în Kallithea, Grecia”

7. „Am găsit o stea unica.”

8. O frunză transparentă – când țesuturile unei frunze sunt deteriorate, frunza își pierde culoarea și pare să fie transparentă. O frunză transparentă cristalină cu o structură încă intactă este o descoperire uimitor de rară.

9. „Sora mea a găsit un arici albinos în Noua Zeelandă.”

10. „În timp ce mergeam pe plajă în Hawaii, soția mea și cu mine am găsit această minge de sticlă care a devenit casa unui mic ecosistem marin.”

11. Un rac albastru: Ați văzut vreodată unul?

12. „O bucată de cuarț găsită în Arkansas în valoare de 4 milioane de dolari.”

13. Știați că un bebeluș de ornitorinc se numește puggle?

14. „Nepotul meu a găsit o scoica de mare cu ouă de calamar înăuntru.”

15. „Am găsit în mașină o frunză la fel de mare ca volanul.”

16. Conform legendei irlandeze, cine găsește un trifoi cu 5 frunze primește succes financiar. Banuiesc ca cineva devine cu adevarat milionar.

17. „Acest homar își capătă culoarea din mutații genetice.

18. „Am găsit o rocă în formă de inimă.”

19. Este o stâncă? Este o scoică? Este un crinoid. O creatură de mare legată de o stea de mare. Se mai numește crin de mare.

20. „Această căpșună pe care am găsit-o în grădina mea arată ca o orhidee.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Uite cum ar fi arătat personajele din „Game Of Thrones”, dacă ar fi fost desenate de Disney 140(VIDEO)Cernobîlul s-ar putea întoarce! Pădurea de lângă centrala nucleară arde de şapte zile şi radiaţiile au crescut de 16 ori 677

16 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 191O tânără de 25 de ani a născut septupleţi, pe cale naturală. Şase fetiţe şi un băieţel perfect sănătoşi 110327 reacții corporale pe care le putem controla. Femeile sunt într-adevăr norocoase 8910 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 106734 de citate care arată perfect ce înseamnă să fii îndrăgostit 39021 de oameni care au dus la extrem si cele mai banale lucruri 497O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 530019 oameni care și-au perfecționat abilitățile de leneși 971
SuperClipuri.com 2022