SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva
De la cine își moștesc celebritățile talentele? Desigur, de la părinții lor! După cum se dovedește, în Hollywood există mai multe familii de celebrități decât credeți, doar că vedetelor nu le place întotdeauna să vorbească despre asta.

Noi am făcut propriile cercetări și am aflat că unii oameni celebri au părinți foarte renumiți.

1. Nena Thurman – mama lui Uma Thurman

Puțini oameni știu despre asta, dar mama actriței a fost un model foarte celebru și popular. Nena s-a născut într-o familie aristocratică și chiar a deținut titlul de baroană. La sfârșitul anilor 1950, s-a mutat la Londra și a început să atragă multă atenție. Ea a fost căutată pentru coperta revistei Vogue și a altor reviste populare, a fost solicitată să ia parte la o mulțime de reclame, etc. Unii oameni spun că Nena a fost chiar una dintre muzele lui Salvador Dali.

În 1965, Nena s-a căsătorit cu Robert Thurman, o persoană foarte neobișnuită, care a fost primul bărbat american care a devenit călugăr budist. El a fost făcut călugăr chiar de Dalai Lama. Familia a avut 4 copii, iar Uma a fost printre ei. Fiecare copil a primit un nume legat de budism. Acum, Nena are 78 de ani, lucrează ca manager al unui centru de medicină tibetană și este un celebru psihoterapeut.

2. Blythe Danner – mama lui Gwyneth Paltrow

Blythe Danner și-a început cariera cu roluri în teatru și mai târziu a început să apară la televizor: în anii 70 și 80 a jucat in multe seriale TV, iar cel mai popular dintre ele a fost Columbo . De asemenea, a jucat în filmul lui Woody Allen, The Other Woman, iar spectatorii moderni și-ar putea aminti de ea de la Meet the Fockers și Meet the Parents . Acum, are 76 de ani și apare în unele roluri mici în filme și seriale TV.

3. Jon Voight – tatăl Angelinei Jolie

Tatăl Angelinei Jolie este un celebru actor de la Hollywood, Jon Voight, și are o mulțime de premii, la fel ca fiica sa: un Oscar, un Glob de Aur și un BAFTA. Cariera sa a atins apogeul in anii 70 și 80: a jucat în filme precum Midnight Cowboy , Coming Home , Heat și multe altele.

4. Ingrid Bergman – mama lui Isabella Rossellini

5. Keith Allen – tatăl lui Lily Allen

6. Jayne Mansfield – mama lui Mariska Hargitay

În anii ’50, în afară de Marilyn Monroe, la Hollywood exista o altă femeie blondă uimitor de frumoasă, iar numele ei era Jayne Mansfield. A jucat adesea în filme și în emisiuni de pe Broadway și nu era timidă să poarte niște haine cu adevărat revelatoare (deseori a ș0cat publicul cu asta) sau să ia parte la ședințe foto pentru copertele Playboy. Jayne a avut 5 copii, iar Mariska Hargitay este una dintre ele. De asemenea, a devenit actriță și telespectatorii o cunosc probabil de la Law & Order .

Din păcate, viața lui Jayne Mansfield a fost foarte scurtă: la 34 de ani, a decedat într-un accident de mașină.

7. John Barrymore – bunicul lui Drew Barrymore

8. Yolanda Hadid – mama lui Gigi și Bella

Chiar și persoanele care nu sunt foarte interesate de modă și de business modeling cunosc probabil fețele surorilor Hadid: sunt peste tot. După cum se dovedește, mama lor Yolanda Hadid a fost, de asemenea, un model de succes. Timp de 15 ani, a participat la ședințe foto si reclame. În 1994, s-a căsătorit și a avut 3 copii frumoși: Bella și Gigi au un frate Anwar, care este și model.

În 2012, Yolanda a fost diagnosticată cu boala Lyme și chiar a scris o carte despre bătălia ei cu aceasta. Apropo, fiul și fiica ei Bella au de asemenea aceasta boala.

9. Billy Ray Cyrus – tatăl lui Miley Cyrus

10. Maye Musk – mama lui Elon Musk

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 Mesaje epice de la vecini care nu pot trece neobservate 1154Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 909

10 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 41510 Fenomene curioase care apar pe planeta noastră, precum Gogoși de zăpadă sau Ploaia rosie! 861Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 10075517 Părinții care au un simț al umorului extrem de dezvoltat 24794 tipuri de tacamuri toxice pe care cu totii le folosim si ce alternative sanatoase avem 106812 semne pe care corpul le transmite atunci cand consumam prea mult zahăr 319516 hoteluri care știu cum să-și facă oaspeții fericiți 5447 iluzii optice care i-au influențat pe utilizatorii de internet 25
SuperClipuri.com 2021