SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Viața într-un container de numai 10 metri pătrați. Toată lumea o invidiază pe această femeie
Aceasta doamna a reușit, în sfârșit, să-și indeplineasca visul din copilarie!

Brenda Kelly a vrut, de când avea doar 14 ani, să-și construiască o locuință dintr-un container, dar abia acum a reușit să-și realizeze acest vis.

Doamna și-a cumpărat un container de 10 de metri.

Ați putea fi nedumeriți, de ce ar trebui să sacrifice o parte din container de dragul pridvorului? Răspunsul este următorul: Kelly a trebuit să respecte unele reguli stabilite în această zonă din Auckland, Noua Zeelandă.

După cum veți putea vedea în imaginile care urmează, această locuință dispune de toate comoditățile necesare. Deoarece nu există energie electrică, Brenda se bazeză pe sistemele fotovoltaice și pe recoltarea apei pluviale.

Intrând în locuința lui Kelly, primul lucru care se vede este pridvorul.

Bucătăria și sufrageria au fost combinate armonios, fapt care a dus la economisirea spațiului. Sub sufragerie există un spațiu suplimentar de depozitare, iar livingul dispune de un pat suplimentar.

Bucătărie, dormitor, living.

Dormitor.

Mini- sifonier

Camera de zi

Patul pentru oaspeți care se transformă într-un pat dublu și are și cutii pentru depozitare.

Bucătărie și birou.

Acest container este o aproximativ cat un apartament, dar este micut si cochet.

 

Bucătărie.

Camera de duș este foarte luminoasă. Apa se încălzește în mod natural datorită acestui tavan transparent.

Deși pare un container pentru marfă, este o locuință modernă, cu baie, bucătărie și dormitor! Folosirea containerelor pentru locuințe este un concept nou, care se bazează, însă, pe reguli folosite de oameni încă din antichitate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Diferența drastică pe care care chirurgia plastică o face intre celebritățile de aceeași vârstă 9612 descoperiri arheologice care au schimbat istoria 612

Îmbrățișarea, pe timpul nopții, poate face minuni pentru relația voastră 496226 de fotografii care ne arata ca vara nu este buna pentru toata lumea 10920 de fotografii care arată cum ne schimbam după 1, 2 sau chiar 3 pahare de vin 2457Lenesii Romaniei trimisi LA MUNCA‚, prin lege ! Daca refuza NU mai primesc ajutoare sociale ! Ce parere ai despre aceasta decizie ? - VIDEO 26601Emotionant ! Cine e de acord ca Prima Dragoste nu se uita niciodata... VIDEO 1803112 Lucruri moderne care au existat cu mult timp înaintea noastră 218920 Dovezi amuzante că designerii au, de asemenea, zile rele 3806Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!” 2797
SuperClipuri.com 2021