SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea
Istoricii consideră că obiectele din metal folosite ca bani au fost implementate pentru prima dată în anul 5.000 î.Hr. Din acel moment și până acum, au evoluat. Omenirea a creat monede, carduri de debit și de credit și monedă online. Trăim în jurul banilor și acestia ne controlează viața. Aceasta înseamnă că, dacă acestia ar disparea din lume brusc, ar trebui să ne ocupăm de consecințe aproape imediat.

Mai puține despărțiri

Un sondaj a descoperit că cel mai mare motiv pentru divorț îl reprezintă problemele financiare. Dacă acestea ar dispărea, tot stresul ar dispărea și el. Acest lucru ar reduce în cele din urmă numărul de despărțiri.

Mai puțin război și mai multă pace

Unele dintre cele mai cunoscute războaie au avut legătură cu averea. Țările puternice doreau sa preia controlul si sa puna stapanire pe tot ce exista.

Fără oameni fără adăpost

Unii oameni cred că locuința ar trebui să fie un drept universal . Cu toate acestea, societatea noastră este departe de a face ca această noțiune să devină realitate și ceea ce vedem în continuare este că prețul chirii crește și oamenii ajung sa traiasca pe strazi.

Reducerea materialismului

Mulți oameni cred că materialismul este același lucru cu dragostea pentru avere. În această linie de gândire, dacă nu ar exista lichiditati pe lume, materialismul s-ar fi terminat.

Luxul ar înceta să existe.

Produsele și activitățile de lux, cum ar fi cele mai noi tehnologii sau călătoriile, nu ar mai fi luxoase, deoarece toată lumea ar avea mai multe șanse să achiziționeze aceste lucruri. Consumatorii iraționali ar înceta să mai existe.

Moduri incerte de tranzacționare a mărfurilor

Oamenii ar trebui să-și schimbe personal mărfurile cu alte bunuri. Cu toate acestea, nu ar ști niciodată ce ar fi corect pentru comerț. Aceasta ar provoca o criză comercială.

Cumpărături online nu vor mai exista

Cumpărăturile online sunt în continuă creștere . Cu toate acestea, dispariția banilor ar provoca sfârșitul lor . De asemenea, ar fi imposibil ca oamenii să tranzacționeze bunuri online.

Schimbări la angajare

Aam putea vedea 2 scenarii posibile în ocuparea forței de muncă . Fiecare persoană ar merge la muncă fericită pentru că nu ar trebui să faca ore suplimentare pentru a obține ceva în plus, sau oamenii nu ar merge pur și simplu la servici pentru ca nu au nimic de casitgat

Resursele s-ar termina mai repede.

Dacă nu ar fi nevoie de bani pentru a cumpăra lucruri, acestea ar dispărea mai repede, deoarece toată lumea ar putea să le obțină cu ușurință. Resursele ar suferi foarte mult.

Lumea ar fi mai puțin conectată.

Asta ar însemna acorduri comerciale între țări și nici o economie globală . Organizațiile precum Uniunea Europeană ar suferi foarte mult din această cauză. Poate că țările și-ar strânge granițele și ar fi mai greu pentru oameni să călătorească.

O diferență mai mica între țările bogate și cele sărace

Dacă nu ar exista averile pe lume, aceste diferențe ar dispărea și ele. Țările ar fi egale în ceea ce privește cât de mult au și, probabil, egale ca importanță.

Mai puțină exploatare

Muncitorii nu ar fi exploatați atât de ușor pentru ca nu nimeni nu mai are nimic de castigat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un singur pahar de vin pe zi seara ne eliberează de stres și ne ajută sa avem un somn liniștit. 19710 sfaturi pentru femei de care trebuie sa tina cont daca vor sa aibe o relatie fericita 333

22 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea exact ce se intampla 98210 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 225Acest bărbat s-a Photoshopat, pentru a petrece mai mult timp cu el, când era copil 1193 reguli magice, care îți schimbă viața 198(VIDEO)Cine ar pute primi masti gratuite de la stat 811 locuri cele mai bine securizate din lume, pe care doar cateva persoane in lume le pot vizita 117620 de fotografii care dovedesc ca unghiurile sunt totul 839La 90 de ani pictează casele din satul ei realizând un decor fermecător, aceasta este o bunicuţă extrem de talentată. 1935
SuperClipuri.com 2021