SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 sfaturi oferite de trupere speciale Americane care vă pot ajuta să supraviețuiți in diferite situatii
Trupele SEAL din SUA sunt instruite fizic și mental atât de strict încât învață cum să rămână în viață cu orice preț. Sunt cei mai buni când vine vorba de evadarea din situații cu adevărat dificile. Și putem învăța multe de la ei și experiența lor, mai ales când vine vorba de supraviețuirea în pustietate.

In acest articol va prezentam 10 sfaturi pe care orice om trebuie sa le stie pentru a reusi sa supravietuiasca in diferite situatii. Priviti despre ce situatii este vorba si ce trebuie sa facem.

Dacă sunteți în apă cu mâinile și picioarele legate, săriți pe partea de jos pentru a vă ajuta să reveniți la suprafață.

Dupa ce ajungi la suprafata indoaie genunchii si apoi misca spatele pentru a putea respira. Repeta

Căutați întotdeauna în jos pentru a localiza apa curată

Dacă rămâneți fără apă, încercați întotdeauna să căutați în jos , apa curge în această direcție. Acest lucru vă va ajuta să găsiți apă curată, astfel încât să nu vă deshidratați.

Când intrați în panică, vizualizați succesul și lucrați pentru a atinge obiective mici.

Acest lucru vă va împiedica să vă panicati și vă va crește șansele de supraviețuire pe măsură ce vă organizați.

. Arcuiește-ți spatele atunci când este acoperit cu noroi

Dacă vă aflați în această situație, trebuie să vă întindeți și să vă arcuiați pe spate . Acest lucru vă va ajuta să obțineți aer mai rapid, deoarece va intra în plămâni mai ușor.

Dacă vă pierdeți, urmați pârâuri sau fluxuri mici, deoarece acestea tind să conducă spre zone dezvoltate.

Pârâurile mici se vor contopi cu râuri mai mari. Aceste râuri ar trebui să conducă la zone dezvoltate unde puteți găsi ajutor.

Nu construi niciodată un foc în interiorul unei peșteri. Construiește-l în exterior.

Căldura de la foc face ca rocile să se extindă, așa că nu ar trebui să construiți niciodată un foc în interiorul unei peșteri. Stâncile în expansiune se vor rupe în cele din urmă . Dacă vă aflați în interiorul unei peșteri și aveți nevoie de căldură, încercați să construiți un foc în exterior.

Folosește-ți dinții și trage dispozitivul de fixare spre tine pentru a te elibera atunci când mâinile tale sunt legate.

Apoi încercați să vă frecați încheieturile împreună în același timp. Nu trageți si nu fitati prea tare, deoarece este posibil sa se stranga mai tare.

În caz de atac , așezați-vă pe burta, acoperiți-vă capul cu degetele, încrucișați-vă picioarele și păstrați gura deschisă.

Așezați-vă pe burta cu capul acoperit și picioarele încrucișate vă vor păstra în siguranță. Ar trebui să deschideți gura pentru a împiedica plămânii și timpanele să fie lovite de șoc.

Purtați întotdeauna chibriturile într-o cutie metalică sau din plastic și acoperiți partea superioară cu ceară.

Chibriturile sunt o modalitate bună de a face un foc în orice situație. Ar trebui să le transportați întotdeauna într-o cutie metalică sau din plastic, astfel încât acestea să fie impermeabile. Acoperirea capului cu ceară îi va impermeabiliza. Puteți face acest lucru înmuind capul în ceară fierbinte și așteptând să se usuce.

În caz de îngheț, încălziți zona cu apă caldă, apoi aplicați un bandaj și bumbac între toate degetele afectate.

Încălziți zona cu apă caldă și aplicați un bandaj pe toate degetele. După aceea, ar trebui să puneți bumbac între ele pentru a nu le atinge. De asemenea, nu frecați niciodată zona afectată.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare 3867 Obiceiuri „sănătoase" la care trebuie să renunțe copiii noștri pentru a nu le dăuna pe viitor 237

17 imagini care ne arata cum trebuie sa fie o prietenie adevarata 25722 de fotografii care pot înnebuni pe oricine in doar cateva secunde 55A intrat la Brasov in curba cu 90 km/h, iar ce a urmat este infricosator ! VIDEO 1509020 de animale care sunt cu mult mai mari decat te-ai fi asteptat 1367Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124Acest cantec iti va UNGE SUFLETUL !! Emilia Ghinescu - Cand plang ochii unei mame.. Vezi VIDEO 3152412 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE 131116 Fotografii isterice in care câinii testează răbdarea proprietarului lor până la maxim 212
SuperClipuri.com 2022