SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 lucruri pe care le fac femeile când nu mai sunt indragostite
Atunci cand ajungi sa iubesti pe cineva esti constient ca tot ce faci tu are efect si asupra partenerului tau si incepi sa ai mai multa grija atat de tine cat si de el. Cu totii am trecut macar odata in viata prin acest lucru si am observat cat de tare ne schimbam atunci cand iubim pe cineva. Ajungem sa ne schimbam de multe ori unele obicieuri pentru ca stim ca ele pot avea un efect negativ asupra relatiei noastre. In acest articol va prezentam 8 lucruri pe care le fac femeile atunci cand nu mai sunt indragostite.

Nu-i mai pasă cum îți petreci timpul.

Prietena ta obișnuia să întrebe despre fiecare minut din zi, dar acum nu-i pasă deloc? Acest lucru poate fi explicat o dată sau de două ori prin faptul că este prea ocupată. Dar dacă se întâmplă în mod regulat, ar trebui să fii alert.

Nu mai este geloasă. Deloc.

Este tipic pentru toată lumea să fie cel puțin un pic geloasă. Mai ales dacă, în trecut, prietena ta obișnuia să analizeze fiecare persoană din viața ta.

Ea nu mai răspunde la apeluri și mesaje

Nu este vorba ca partenerul tău să fie ocupat constant. Este vorba despre ei să nu vă răspundă chiar dacă au suficient timp liber pentru a face acest lucru. Este deosebit de suspect când mesajele în sine devin mai puțin emoționale și mai calde.

Deodată nu-i mai place hobby-ul tău

Prietena ta refuză brusc să-și petreacă timpul liber cu tine? Dacă da, ar trebui să vă gândiți la posibile motive pentru care ați fi neinteresant pentru ea. Îi plăcea foarte mult compania ta!

Ea nu își planifică viitorul cu tine.

Acesta este semnul cel mai alarmant. Când sufletul tău pereche își va petrece viața cu tine, planurile de viitor te vor include cu siguranță. Dacă nu sunteți pe listă, este un motiv de discuție.

În mod evident, este îngrijorată de ceva, dar nu discută cu tine.

Dacă obișnuiai să vorbești despre toată lumea în toată noaptea și acum sufletul tău pereche te evită, deși simți totuși tensiunea, ar trebui să întrebi cu atenție despre motivul unui astfel de comportament

Ea nu are nevoie de ajutorul tău.

Obișnuia să-ți ceară ajutor și era bucuroasă că ai grijă de ea. Acum nu numai că este bine fără ajutorul tău, ci chiar o respinge. Vorbeste cu ea. Aceasta poate fi o reacție trecută la una dintre solicitările ei sau poate nu vrea să te mai vadă.

Nu râde la glumele tale.

Știi sigur că prietena ta obișnuia să râdă tare de glumele tale și că era interesată de toate poveștile tale amuzante. Unde s-a dus totul? Ca un semn separat, nu este atât de alarmant: poate este prea obosită. Cu toate acestea, în combinație cu toate situațiile de mai sus, este bine sa vezi ce planuri are.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 9Cele mai Strasnice Cutremure din Istoria Omenirii filmate de martori.. vezi VIDEO 11577

Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 443725 de celebrități care au reacționat intr-un mod unic in momentul care au fost surprinsi de Paparazzi (Alec Baldwin este Maestrul) 26212 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult 186015 fotografii ciudate surprinse de cei de la Google cand au realizat hartile 3179Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 884O duminică de vis... Horoscopul de mâine pentru toate zodiile 1300Super e un dar de la Dumnezeu ! Mama tocmai a nascut, insa nimeni din familie nu se astepta sa descopere acest lucru in patut - VIDEO 13767O minune din România aflată la 100 de metri adâncime, promovată de CNN 299
SuperClipuri.com 2021