SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea
Matematica este peste tot, iar baia nu face excepție. Se dovedește că unghiul creat de rectul tău atunci când stai pe toaletă îți afectează sănătatea! Cu alte cuvinte, există un mod corect și o modalitate greșită de a sta pe toaletă.

In acest articol dorim sa va aratam care este cea mai bună poziție atunci când stăm pe o toaletă. Trebuie sa avem grija si la aceste mici detalii care in timp ne pot afecta sanatatea.

Ghemuit

Conform acestui studiu, ghemuirea este cea mai bună poziție la care putem apela cand mergem la toaleta. Desigur, pentru occidentali, acest lucru nu poate fi ideal, deoarece toaletele sunt concepute pentru ca oamenii să stea pe ele și să se aplece ușor înainte.

Stând și aplecat în față

În funcție de unghiul utilizat, aplecarea în față ar putea să nu fie cea mai bună idee. În cele din urmă, indiferent dacă stai sau nu, există o poziție adecvată a intestinului. Dacă ești „mai slab”, mergi până când coatele îți ating genunchii . În această poziție, puteți reproduce de fapt unghiul ghemuit.

Stând și aplecat înapoi

Dacă urmăm sfaturile acestui studiu , indicând faptul că ghemuitul este cel mai plăcut mod de a merge la baie, atunci sederea și aplecarea sunt probabil o idee proastă. În acest caz, unghiul creat între mușchiul puborectalis și rect necesită mai mult efort.

Stând și cu fața la rezervor

Acesta nu este cel mai confortabil mod de a merge la baie. Pe de o parte, te împiedică să fii capabil să te apleci pentru a îndeplini poziția ghemuită, așa cum recomandă Giulia Enders . Pe de altă parte, o astfel de poziție nepractică te poate obliga să stai mai mult timp în baie sau chiar să te încordezi, ceea ce nu este prea bine.

Revers în ghemuit

Este tot o pozitie de ghemuit insa este una extrem de incomoda din orice punct de vedere. Cu siguranta nu sunt persoane care sa faca acest lucru insa nici nu va sugeram sa incercati asta pe viitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 20112 fotografii pe care oricine ar trebui să le vadă cel puțin o dată 102

18 oameni alaturi de care nu ai vrea sa iti lasi copilul mai mult de cateva secunde 114029 de fotografii reale care arata ca si cum ar fi fost facute într-un univers paralel 8415 poze cu pisici realizate la momentul potrivit 77Acesta este motivul pentru care pierderea unui animal te rănește aproape la fel de tare ca în cazul pierderii unei persoane dragi 209Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 626420 de oameni care ar fi trebuit să stea inchisi in casa pentru a evita problemele 65619 fete care pur și simplu nu pot trăi ca toată lumea 24Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 2076
SuperClipuri.com 2022