SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea
Matematica este peste tot, iar baia nu face excepție. Se dovedește că unghiul creat de rectul tău atunci când stai pe toaletă îți afectează sănătatea! Cu alte cuvinte, există un mod corect și o modalitate greșită de a sta pe toaletă.

In acest articol dorim sa va aratam care este cea mai bună poziție atunci când stăm pe o toaletă. Trebuie sa avem grija si la aceste mici detalii care in timp ne pot afecta sanatatea.

Ghemuit

Conform acestui studiu, ghemuirea este cea mai bună poziție la care putem apela cand mergem la toaleta. Desigur, pentru occidentali, acest lucru nu poate fi ideal, deoarece toaletele sunt concepute pentru ca oamenii să stea pe ele și să se aplece ușor înainte.

Stând și aplecat în față

În funcție de unghiul utilizat, aplecarea în față ar putea să nu fie cea mai bună idee. În cele din urmă, indiferent dacă stai sau nu, există o poziție adecvată a intestinului. Dacă ești „mai slab”, mergi până când coatele îți ating genunchii . În această poziție, puteți reproduce de fapt unghiul ghemuit.

Stând și aplecat înapoi

Dacă urmăm sfaturile acestui studiu , indicând faptul că ghemuitul este cel mai plăcut mod de a merge la baie, atunci sederea și aplecarea sunt probabil o idee proastă. În acest caz, unghiul creat între mușchiul puborectalis și rect necesită mai mult efort.

Stând și cu fața la rezervor

Acesta nu este cel mai confortabil mod de a merge la baie. Pe de o parte, te împiedică să fii capabil să te apleci pentru a îndeplini poziția ghemuită, așa cum recomandă Giulia Enders . Pe de altă parte, o astfel de poziție nepractică te poate obliga să stai mai mult timp în baie sau chiar să te încordezi, ceea ce nu este prea bine.

Revers în ghemuit

Este tot o pozitie de ghemuit insa este una extrem de incomoda din orice punct de vedere. Cu siguranta nu sunt persoane care sa faca acest lucru insa nici nu va sugeram sa incercati asta pe viitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 164La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava 10227

Bunicii care ajută la creşterea nepoţilor trăiesc mai mult – conform unui nou studiu 16716 Invenții care vă vor duce în viitor 16320 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 89613 fotografii care dovedesc că există 2 tipuri de fete in lume 796922 de celebritati pentru care se pare ca timpul se opreste in loc si nu mai imbatranesc 731Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult 60821 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri 7413 dovezi că un zâmbet frumos te schimbă total 413
SuperClipuri.com 2022