SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră
În fiecare zi vedem lucruri care nu au explicații logice. Te pot uimi, te pot supăra sau te pot face să râzi, dar există un lucru care rămâne același: se întâmplă brusc și pe neașteptate. Există o mulțime de astfel de accidente fericite în acest articol.

1. „Sora mea a fost plasată în arest la domiciliu. Văd cât de mult suferă. ”

2. „Mi-am făcut un sandviș acum 10 minute și de atunci îl caut.”

3. „Câinele nostru Nicky a decedat acum câțiva ani. De atunci, pisica noastră Tremmy a vizitat regulat cenușa lui Nicky. ”

4. „Am decis să comand un tort pentru prietenul meu Nick. Când m-au întrebat ce nume vreau să pun, am crezut că au spus culoare și le-am răspuns: „Surprinde-mă.” Așadar, au pus numele „Steve”

5. „Într-o zi, un tip a intrat în barul meu și m-a întrebat dacă este prietenos cu animalele. Am spus „da” presupunând că el s-a referir la un câine, iar apoi s-a întors cu o broască țestoasă. ”

6. „În timpul unei ploi abundente, tavanul dormitorului meu s-a spart și un pisoi a căzut din gaură. L-am numit Asbestos și acum locuiește cu noi. ”

7. „Într-o zi am observat o întâlnire ciudată în mall: mai mulți tipi au apucat o bancă și au dus-o undeva. Când m-am apropiat de ei, am observat că o foloseau pentru a sta confortabil și a admira pisoiul dintr-o vitrina a unui magazin de animale de companie. ”

8. „Astăzi am primit un pachet pe care nu l-am comandat. N-am idee cui ar trebui să-i mulțumesc și pisica mea nici nu este încântată de asta. ”

9. „Nu voi mai cumpăra haine de pe internet niciodată.”

10. Au inghetat si pestii

11. Cam asta se intampla la -20 de grade.

12. Ea este o asistentă pisica, pe nume Ron. A intrat din greșeală într-o clinică veterinară și s-a alăturat ușor celorlalți medici. Astăzi, meseria ei este de a calma animalele de companie nervoase atunci când aceștia sunt tratate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 292726 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie 1136

Emotionant! MAMA si FIUL cuceresc Juratii Si Spectatorii...VIDEO 13364Prima femeie care a vizitat toate ţările din lume la numai 27 de ani 3683Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant 17122 de celebritati pentru care se pare ca timpul se opreste in loc si nu mai imbatranesc 73113 dovezi că un zâmbet frumos te schimbă total 413Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 55210 Utilizări surprinzătoare ale balsamului de buze despre care nu stiai 1202„Cele mai importante 10 lucruri pe care le-am învăţat de când mi-am pierdut fiul” – lista pe care fiecare părinte trebuie să o citească 67
SuperClipuri.com 2022