SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 celebrități ale căror imperfecțiuni sunt greu de observat
Mulți dintre noi ne facem griji pentru imperfecțiunile pe care le avem si incercam sa le ascundem cat mai mult. Insa fara sa ne dam seama chiar si vedetele noastre preferate au unele imperfectiuni de care nu stie nimeni. Desi acest lucru pare greu de crezut este cat se poate de adevarat. Insa sunt unele celebritati care nu au vrut sa apeleze la diferite operatii estetice pentru a repara micile imperfectiuni.

In acest articol va prezentam o lista cu aceste vedete. Priviti despre cine anume este vorba.

Keira Knightley

Zâmbetul acestei actrițe este atât de fermecător încât nimeni nu acordă atenție dinților ei, care nu sunt la fel de drepți ca la alte celebrități de la Hollywood .

Sandra Bullock

Sandra Bullock are o cicatrice deasupra ochiului stâng, pe care a obținut-o în copilărie. Viitoarea actriță populară se distra la un lac când a alunecat și ș-a lovit de o piatra . Drept urmare, Sandra a sfârșit cu o tăietură deasupra ochiului, care ulterior s-a transformat într-o cicatrice.

Jane Seymour

Această actriță, cunoscută pentru rolul eidrept una dintre iubitele lui James Bond, s-a născut cu heterochromie – ochii ei sunt de culori diferite . Jane însăși este mândră de această nuanță.

Tyra Banks

Tyra a suferit de anxietate în timp ce își scria cartea. În urma stresului, ea a încetat să adere la dieta ei și a primit alopecie – o boală în care părul cade necontrolat. Din fericire, boala nu a reusit sa o impiedice si după un timp, a reușit să-și refacă starea psihologică înapoi la normal și să scape de alopecie.

Padma Lakshmi

Populara gazdă americană poartă adesea rochii cu mâneci scurte și atunci putem vedea o cicatrice pe brațul ei drept, care are lungimea de aproximativ 6 centimetri . Padma a obținut- o la 14 ani, când in urma unui accident de mașină. Femeia nu consideră acest detaliu al aspectului său o imperfecțiune. Ea percepe corpul ei ca harta vieții sale, în care au fost gravate cele mai importante momente.

Ruby Rose

Ruby Rose a mărturisit odată pe pagina ei de Instagram că suferă de acnee. Conform modelului, ea lucrează regulat cu un dermatolog. Potrivit medicului său, acneea ei este cauzată de bacteriile care se acumulează pe telefon, precum și de pe pernele hotelului.

Gaspard Ulliel

Cicatricea de pe chipul actorului arată mai degrabă ca o umbră care apare atunci când zâmbește, însă, în realitate, este o amintire din copilarie. Ca un băiat de 6 ani, a încercat să stea pe un Doberman Pinscher și să-l călărească. Dar câinele dormea ​​în acel moment și nu se aștepta la asta. Fiind speriat cainele l-a muscat.

Kate Moss

Oricât de ciudat ar părea, unul dintre cele mai populare modele a fost întotdeauna îngrijorat pentru că are picioarele strâmbe . De aceea, Kate nu poartă niciodată îmbrăcăminte de lungime medie, care poate evidenția această imperfecțiune.

Catherine Zeta-Jones

Dacă nu te-ai uitat niciodată atent la gâtul actriței, probabil că nu ai observat niciodată o mică cicatrice în cavitatea ei jugulară. Catherine a obținut- o în copilărie când a trebuit să obțină traheotomie din cauza unei boli . Medicii au fost nevoiți să-i introducă un tub în gât, pentru a putea respira. Din fericire, toate acestea au rămas în trecut și acum este doar o cicatrice minusculă, ușor vizibilă, care îi amintește de acel incident.

Jeremy Renner

Recent fanii lui Jeremy Renner au observat că actorul are unghiile mari si late. Și deși acest fapt este doar un detaliu mic, este încă greu să nu mai privești mâinile după ce știi acest lucru.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 fotografii istorice unice care aduc trecutul la viață 1569 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 558

20 de animale care au reusit sa impresioneze intreaga lume cu frumusetea lor 1349Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 983Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 10824 de poze care au ajuns de rasul internetului imediat cum au fost postate 957214 persoane care au pariat pe auto-ironie și au câștigat marele premiu 675Cele mai penibile situatii in care oamenii au fost surprinsi!! O sa iti fie greu sa te opresti din ras!! 209120 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea 43Vom fi martorii unei Luni Albastre rare, pe data de 18 iunie 68
SuperClipuri.com 2021