SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Urșii polari înfometați invadează orașele rusești și înspăimântă locuitorii
Există o adevărată invazie de urși polari, iar frica se răspândeste peste tot, pare o scenă dintr-un film, dar nu este așa. Din decembrie anul trecut, cei 3000 de locuitori din Novaya Zemlya, localizați în zona arctică, nord-vestul Rusiei, au avut o vizită unică: 52 de urși polari le-au invadat orașul.

Motivul trist este că aceste animale nu sunt acolo pentru distracție, ci au fost literalmente obligate să se miște din cauza încălzirii globale.

Gheața a început să se topească și nu se oprește, așa că trebuie să se miște, altfel nu vor mai avea ce mânca. Dar, ce anume îi obligă să-si părăsească casele? Simplu, urșii au o dietă pe bază de focă, cu toate acestea, au nevoie de gheață mare pentru a le putea vâna.

Și pe măsură ce se produce un dezgheț excesiv, urșii trebuie să paraseasca gheața si să caute hrană .

Urșii polari în contact cu oamenii

Există în total 52 de urși, unii foarte agresivi din cauza foamei. Frica este răspândită peste tot și mulți oameni se tem să își părăsească casele; Unii părinți chiar se tem când copiii lor merg la școală.

Aceste animale nu au avut niciodată contact cu ființele umane și, desigur, nu au avut nevoie să părăsească gheața. Această situație este foarte delicată, deoarece locuitorii din zonă pot fi amenințați de mamifere flămânde.

Vorbim însă de urși polari, animale în pericol de dispariție, a căror vânătoare este interzisă.

Protejat, pe de o parte, dar izgonit, nu de natură, ci de consecințele supraexploatării și supraproducției de către ființele umane.

Cei mai curajoși rezidenți încearcă să faca urșii sa plece folosind câini; cu toate acestea, nu obțin rezultatele așteptate, ceea ce este foarte descurajant. Din această cauză, dacă această situație continuă să se înrăutățească, ei pot ajunge să sacrifice aceste animale.

Este păcat, deoarece urșii polari sunt victime colaterale ale schimbărilor climatice.

Sperăm că vor găsi o altă soluție care să nu le pună capăt vieții.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

”Banii câștigați prin minciuni, nedreptăți și vicleșug atrag blestemul dumnezeiesc...” 724Performanta istorica, Simona Halep joaca finala la Wimbledon 199

30 de fotografii neobișnuite la care trebuie să te uiți de două ori 3599Cum arată vedetele emisiunilor noastre TV preferate în viața reală cand nimeni nu le filmeaza 4428 idei care te vor ajuta să-ți înveți copilul să păstreze curățenia din toată casa 165319 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 4023 de fotografii care ne lasa fara cuvinte atunci cand le vedem 3169Un bărbat divorțat oferă 20 de sfaturi de mariaj, pe care nu trebuie să le ignori 110510 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 51714 celebrități care ne demonstreaza ca nimeni nu este in siguranta daca a facut o fotografie compromitatoare 68
SuperClipuri.com 2022