SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste este motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle și-au dat demisia din îndatoririle lor regale
Nepotul reginei Elisabeta, Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au șocat pe toată lumea cu decizia lor recentă. Postarea lor de pe Instagram din 8 ianuarie in care și-au anunțat pasul înapoi de la îndatoririle regale a uimit pe toata lumea. Întreaga lume se gandeste de ce au luat această decizie și ce fel de viitor o sa aiba cei doi tineri.

Ducele și ducesa de Sussex vor petrece timp egal în Marea Britanie și America de Nord de acum încolo. Înainte de căsătoria ei, Meghan Markle locuia în Canada.

Postarea lor spune următoarele: „După multe luni de reflecție și discuții interne, am ales să facem o tranziție anul acesta pentru a începe să realizăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Intenționăm să facem un pas înapoi, ca membri „în vârstă” ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o susținem pe deplin pe Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea dvs., în special în ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această schimbare. Acum intenționăm să ne echilibrăm timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând să ne onorăm datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre. ”

Restul postării spunea: „Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut, oferind în același timp familiei noastre spațiul necesar să se concentreze pe următorul capitol. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim în timp util toate detaliile, deoarece continuăm să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate părțile relevante. Până atunci, vă rugăm să acceptați cele mai profunde mulțumiri pentru sprijinul acordat. ”

Se pare că decizia pe care au luat-o Ducele și Ducesa de Sussex a fost bine gândită și echilibrată. Cuplul dorește să-și crească copilul păstrând tradițiile regale și concentrându-se pe viitoarea lor activitate de caritate, menționând că își doresc și independența financiară.

În același timp, regina pare să fi fost dezamăgită de un astfel de rezultat, deoarece cuplul nu a consultat pe nimeni înainte de a da această declarație și de a lua decizia. În discursul ei de Crăciun, regina nu i-a menționat pe prințul Harry și Meghan Markle (doar nașterea strănepotului) și fotografia lor nu a putut fi văzută printre celelalte fotografii de familie de pe masa ei.

Ducele și ducesa de Sussex nu au participat la cina de Crăciun în palat și au petrecut în schimb vacanța în Canada cu mama lui Meghan.

Poate unul dintre motivele pentru care Harry și Meghan au luat această decizie este nefericirea lor pentru rolurile lor publice, precum și nivelul de examinare cu care s-au confruntat. În unul dintre interviurile lor cu ITV News, Meghan au mărturisit că, deși se așteptau la un fel de atenție din partea mass-media, tot nu credeau că va fi atât de greu.

Luarea oricărei decizii necesită o anumită cantitate de vitejie și suntem bucuroși că „foștii” regali senior au avut puterea sa faca asta face asta. Îi susținem în eforturile lor și le dorim tot ce este mai bun.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

REVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale! 8522 de profesori ale căror abilități profesionale sunt nemaipomenite 14

22 de fotografii care ne dovedesc ca nimeni nu ne va iubi la fel de mult ca mama si tata 419Îmbrățișarea, pe timpul nopții, poate face minuni pentru relația voastră 4962Norul de fum toxic din Cernobîl a ajuns deja în Belarus și se apropie de Moldova și România 15Pilda lui Solomon despre drumul spre succes. O invatatura care iti va da de gandit 998Turte dulci de casă în 20-25 minute – Sunt moi și aromate de se topesc în gură 23532 de coincidențe extrem de rare si aproape imposibil de crezut 224410 sfaturi de sănătate de la celebrități care știu totul despre o transformare reusita 145Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card 9802
SuperClipuri.com 2021