SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant
 

Inteligenţa câinilor este deja un lucru dovedit, iar exemplarul din aceste imagini nu face excepţie. Acest căţeluş este destul de convingător atunci când îşi înscenează propria moarte pentru a nu fi dus la veterinar.

Lulu este un câine tare simpatic din rasa Shiba Inu care reuşeşte să-şi impresioneze stăpânii cu o reacţie neaşteptată. În dimineaţa zilei când trebuia să meargă la cabinetul veterinar, patrupedul se preface că este mort, aceasta fiind atitudinea lui de refuz categoric. Simte că acolo va fi „beneficiarul” unei proceduri de sterilizare, iar acest lucru nu îi este tocmai pe plac.

Chiar dacă stăpâna lui încearcă prin toate mijloacele să obţină măcar o reacţie din partea lui Lulu, se pare că nu are nicio şansă de reuşită. Câinele se preface că este mort, sperând că vizita la veterinar va putea fi evitată. Timp de aproape un minut, căţelul îşi joacă foarte convingător rolul, culcat pe pat, fără a răspunde la apelurile stăpânei lui. Aceasta îl masează pe burtă cu mişcări energice, însă patrupedul nu dă niciun semn că „ar reveni la viaţă”. Degeaba îl strigă pe nume pe Lulu pentru că acesta nici nu clipeşte.

Nici chiar în momentul în care stăpâna lui trage pătura de pe el, câinele rămâne la fel de inert. Singura soluţie de a-l trezi pe simpaticul patruped este un plic de mâncare pentru câini căruia de data aceasta nu-i poate rezista. În acel moment, câinele îşi ridică rapid capul de pe pernă privind-o pe stăpâna lui cu multă bucurie.

Sursa: Fun Kiwi Kids via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de persoane care s-au schimbat atat de mult incat nu le mai recunosti 304717 sculpturi care sunt prea frumoase pentru această lume 657

Baiatul de 15 ani a venit acasa cu cheile de la o masina foarte scumpa, a zis ca o vecina i-a vandut un Porsche pentru 50 de lei 2382Un bărbat a fost părăsit de iubită. La scurt timp, a câştigat 30 de mil. $ la loto 222117 Fapte despre celebrități care sunt greu de crezut 1799Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă? 8020 Citate puternice spuse de Keanu Reeves care pot deschide ochii lumii 39220 de lucruri care pot deruta pe cineva care pune piciorul în Asia pentru prima dată 311Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1886Un tată fericit şi invidiat pentru cei 19 COPII ai săi, pe care i-a crescut frumos, fără ajutor de la stat 12208
SuperClipuri.com 2022