SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 lucruri mai putin cunoscute despre restaurantele fast-food pe care doar angajații lor le stiu
Oamenii adoră mâncarea rapidă mai ales pentru că este gustoasă, rapidă și relativ ieftină. McDonald’s hrănește zilnic 68 de milioane de oameni din întreaga lume . Cu totii apelam la aceste restaurante atunci cand iesim de la munca si dorim sa luam ceva de mancare pentru acasa. Insa cati dintre noi stim ceva despre aceste restaturante si ce se lucruri ne ascund ele ?

Ciudata lingură McFlurry

Unul dintre misterele principale expuse de clienții McDonald’s este forma neobișnuită a lingurii McFlurry. Totuși, totul are legătură cu felul în care este pregătit desertul . Înghețata se pune în cupă, se adaugă umplutura și se pune lingura. Apoi, o mașină specială folosește ustensila pentru a amesteca ingredientele.

Această lingură grasă, goală, pătrată este excelentă pentru fixarea la mixer. Acesta este, de asemenea, un mod mult mai curat de a amesteca înghețata, deoarece ingredientele nu se vor vărsa în afara cupei.

Cupa în sine dezvăluie tipul de băutură care se află în interior.

Este greu să nu vezi punctele de pe capacele unor căni care conțin băuturi calde. De obicei, le puteți vedea în lanțuri uriașe de fast-food și cafenele. Sunt necesare pentru confortul patronilor și al personalului.

De obicei, unul dintre butoane este „apăsat” și spune exact ce este în cupă. În acest fel, vei ști întotdeauna ce băutură este a ta dacă vii cu prietenii . Și datorită acestora, personalul nu va face nicio greșeală în timp ce vă va oferi comanda.

Dar nu toate ceștile de utilizare a lanțurilor fast-food sunt sigure …

Cafenelele de pe stradă oferă adesea băuturi în cupe de polistiren. Pot fi mai ieftine, dar sunt rele atât pentru clienți, cât și pentru mediu.

Chestia este că cupele de poliuretan sunt confecționate din polistiren special din spumă, care atunci când este încălzit, devine potențial periculos pentru organism . În plus, acest material dăunează mediului, deoarece este greu de reciclat. Puteți recunoaște materialul prin marcajul său special – un număr 6 dintr-un triunghi sau literele „PS”.

Este mai bine să nu fii chiar primul client dintr-o cafenea.

Mașinile de cafea sunt curățate în fiecare zi cu substanțe chimice speciale care pot intra cu ușurință în prima ceașcă de cafea dimineața. Acest lucru nu este numai rău din cauza gustului, dar poate duce și la otrăvire .

Băuturile reci te fac să vrei să mănânci.

Probabil ați observat că o cola de dimensiuni medii costă mai puțin decât ceaiul obișnuit și nu are nicio legătură cu costurile de producție. Când bei suc rece, mănânci mai multe alimente. Același lucru funcționează și pentru alimentele sărate.

Deci, pentru a nu consuma prea multe calorii, este mai bine să bei ceai fierbinte sau cafea și să ceri cartofi prăjiți fără sare.

Apa gratuită este destinată doar clienților.

Mitul popular despre o cană de apă gratuită pentru fiecare client nu este complet adevărat. Acest lucru funcționează numai în cazul în care ați făcut comanda în urmă cu puțin timp . Desigur, un angajat vă poate oferi un pahar cu apă, dar nu trebuie să o facă și chiar i se permite să refuze acest lucru.

Timpul optim pentru vizitarea restaurantelor fast-food

Cel mai bine este să vizitați restaurantele fast-food la orele cele mai aglomerate de la 11:30 la 14:00 și de la 17:00 la 19:00. În aceste perioade, există o mulțime de vizitatori, astfel încât mâncarea este gătită rapid și servită când este proaspătă.

De asemenea, în această perioadă, există mulți cumpărători care verifică calitatea restaurantului, astfel încât angajații să se asigure că serviciile lor sunt cu adevărat bune.

Faina de ovăz nu este de fapt „aliment de sănătate”

Lanțurile fast-food precum McDonald’s și Burger King participă la tendința de a servi alimente sănătoase și au adăugat lucruri precum salata, fulgii de ovăz și alte alimente recomandate de nutriționiști.

Cu toate acestea, o salată „sănătoasă” și un burger gras sunt aproape egale în calorii, adesea din cauza diferitelor substanțe de umplere – a legumelor pot conține chiar și mai multe calorii decât carnea. Același lucru este valabil și pentru făina de ovăz care conține 33 de grame de zahăr. A-ți începe ziua cu multă zahăr nu este cea mai bună decizie.

Chiar și un milkshake este prea mult.

Acesta bautura conține mai mult de 70 de grame de zahăr , care este mai mult decât norma de zi cu zi . De asemenea, băutura conține grăsimi vegetale greu de digerat, ceea ce ne face să ne simțim rău.

Când plătesc în terminale, clienții cheltuiesc mai mulți bani

Când au fost introduse terminalele de plată, prețul mediu indicat pe încasări a crescut. Există 2 factori care contribuie la această schimbare: clienții nu trebuie să se grăbească și se confruntă cu imagini strălucitoare. Deci, aceste terminale care au fost destinate să ofere mai mult confort în timp ce comenzile s-au transformat într- o publicitate mai eficientă .

Cadouri gratuite pentru copii

În restaurantul McDonald, puteți obține un cadou pentru copil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să solicitați un suvenir PDP. Acesta ar putea fi un autocolant, magnet, puzzle.

Bonus: forma cupei McFlurry a fost schimbată din cauza ariciilor

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 2076Pădurari dați afară pentru că au sesizat furturile de lemne 127

15 poze amuzante din dimineata de dupa o petrecere „reusita" 24720 de alimente pe care le păstrăm în frigider chiar daca nu este nevoie 1330Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor 13730 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 89513 Lucruri care s-au schimbat de-a lungul tImpului pana au ajuns sa fie de nerecunoscut 370510 motive surprinzătoare pentru care nu puteți obține un somn bun 168110 lucruri pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute, dar le folosești pentru tot restul vieții 715Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 66
SuperClipuri.com 2022