SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un studiu a descoperit că persoanele cu tatuaje au o șansă mai bună de a obține un loc de muncă
Aproximativ 47% dintre tineri au tatuaje pe corp. De asemenea, acestea constituie o mare parte a forței de muncă. A fi discriminat pentru tatuaje a fost o practică comună până acum ceva timp. Dar timpurile s-au schimbat și acum tatuajele sunt văzute ca un lucru pozitiv la locul de muncă.

Un studiu recent a constatat că prejudecatile împotriva oamenilor tatuati nu mai există în Statele Unite. De fapt, bărbații aveau și mai multe șanse să se angajeze dacă aveau unul sau mai multe tatuaje. Cercetarea a descoperit, de asemenea, că nu exista o diferență de salariu între persoanele cu și fără arta corporală.

Percepția publică asupra tatuajelor s-a schimbat foarte repede în ultimii ani, probabil din cauza tinerilor care se tatueaza. Chiar dacă există încă un scepticism cu privire la această problemă, în special în cazul persoanelor cu artă corporală extremă, se pare că valul s-a transformat și că lumea corporatistă acceptă mai mult aceste lucruri.

Numărul de oameni în funcții de conducere este, de asemenea, un factor destul de important. Această generație este acum la conducere ceea ce înseamnă că o serie dintre ei sunt șefi care decid pe cine să o angajeze. Acum când persoanele sunt mai deschise spre diversitate și mai puțin părtinitoare, această tendință va continua să crească.

Există multe persoane de mare succes care au tatuaje. Este foarte comun să vezi arta corporală în rândul oamenilor din industriile divertismentului și sportului, dar în lumea corporatista și chiar în politica, tatuajele devin un lucru normal. Jack Dorsey, fondatorul și CEO Twitter, și Justin Trudeau, premierul Canadei, sunt 2 exemple de oameni în funcții de putere.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 59622 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea exact ce se intampla 982

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 50419 tatuaje unice care ne arată puterea iubirii 477Care este greutatea ideala in functie de varsta? Iata cate kilograme ar trebui sa ai in functie de varsta 8453Catelul incearca sa-si recupereze patul furat de pisica! 12616 Oamenii care sunt prea ghinionisti să aibă o vacanță frumoasa 734417 fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a intelege frustrarea din ele 75720 de greșeli care scurtează viața gadgeturilor noastre 179Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri? 10
SuperClipuri.com 2022