SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 Soți cu care orice fata ar fi norocoasa să se căsătorească
Există multe modalități de a-ți arăta dragostea față de celălalt . În timp ce unii preferă afișarea tradițională a afecțiunii, alții o duc la un nivel cu totul nou, facând glume cu cei dragi, așa că nu există niciodată un moment plictisitor. Un lucru se poate spune cu siguranță despre soții de mai jos, simțul umorului lor rivalizează cu dragostea pentru soțiile lor.

1. Fără perdele? Fără jaluzele? Cui ii pasa!

2. „I-am cerut soțului meu să duca pisica la tuns. Mi-aș fi dorit să fi mers și eu. ”

3. „Este dificil să-mi ascund emoțiile pentru că sunt pe cale să devin tată pentru prima dată. Sper că și soției mele îi place că i-am surprins expresia. ”

4. „Am pornit detectorul de mișcare al copilei noastre și l-am setat să-i trimită un e-mail soției mele în timp ce ea era la serviciu intr-o noapte. Apoi m-am îmbrăcat într-un costum vechi de Halloween și am intrat in camera copilului. Soția mea este încă furioasă, dar cred că a fost amuzant. ”

5. Sotia mea crede ca am innebunit

6. „I-am cerut cadou sotului meu o geantă pentru antrenament de ziua mea. Nu știu dacă să râd sau să mă enervez. ”

7. „Greșeala mea a fost să-i cer soțului meu să ne picteze împreună. ”

8. „L-am rugat pe soțul meu să facă câteva editări pe fotografiile de logodnă. Se pare că el asociază războiul cu căsătoria? ”

9. „Am făcut eu fotografiile de maternitate , pentru că soția mea era prea timidă pentru asta.”

10. „Soția mea a vrut să includ imaginea fiicei noastre nou-născute pe profilul meu social. Am crezut că fiicei mele o sa ii placă asta când va crește. Soția este încă furioasa. ”

11. Cel mai bun cadou de la un soț pentru o soție!

12. I-am cerut soțului meu să petreacă ceva timp cu câinele nostru.

13. „Am lăsat copilul împreună cu soțul meu doar 10 minute …”

14. Și un alt copil, a stat cu tatăl său timp de o oră …

15. „Soțul meu a insistat să-mi faca pachetul astăzi.”

16. „I-am cerut soțului meu să curețe azi frigiderul. Asta s-a intamplat:”

17. Soția are 1,60, soțul are 1,80. L-am rugat pe soțul meu să atârne o oglindă în baie. Aș vrea doar să ia în considerare înălțimea mea cel puțin o dată.

18. I-am trimis soției mele indicii subtile.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată. Renunță a mai fi în preajma lor 2007Salvați Pădurile României ! 23

12 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile 15816 persoane creative care își recreează fotografiile de neuitat din copilărie 106712 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 7815 fotografii care ne dovedesc ca lumea inca poate sa fie un loc mai bun 149RUSINE! El este ROMANUL care s-a intors in tara si NU MAI STIE Romana! NU mai "parlare" LIMBA ROMANA‚! Razi cu LACRIMI cand o auzi CUM VORBESTE! - VIDEO 20105Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 521VIDEO Polițist filmat cum bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei anunță că agentul va fi cercetat 163 lucruri esentiale pe care școlile de șoferi nu le explica de obicei 844
SuperClipuri.com 2021