SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 Coafuri care arată caracterul adevărat al unui barbat
Tunsul este o parte foarte importantă a imaginii tale. Se poate spune multe despre persoana aleasa de tine. Desigur, acest lucru nu ar trebui luat prea în serios, deoarece este mai mult un test distractiv.

1. Păr lung

Oh, băieții ăștia cu păr lung. Sunt ființe creative, evocând gânduri de Vikingi și multe alte personaje fantastice. Și ne plac și aceste tunsori. Principalul lucru este să câștigi bătălia pentru șampon.

2. Parul scurt si aranjat

Această tunsoare este o alegere reală a macho-ului, dar și cea a unui bărbat gelos. Și cum jumătate dintre bărbați au această tunsoare, ar trebui să arătați o carisma incredibilă pentru a vă asigura că sunteți cel care primește atenția. Această tunsoare este un atribut al oamenilor luminoși. De asemenea, au tendința de a avea un bun simț al umorului.

3. Fără păr. Deloc

Oameni foarte inteligenți . Acestia orbesc femeile nu numai cu zâmbetul lor, ci și cu strălucirea cheliei. Serios, totuși, această tunsoare este de obicei aleasă de bărbați care nu dau doi bani pe ce este la moda. Acești oameni sunt, de asemenea, foarte credincioși.

4. Carare

Această tunsoare este probabil să fie aleasă de un bărbat atotcuprinzător, persistent, capabil să își atingă obiectivele fără să se oprească vreodată. Mai ales dacă cararea este naturală. Și întrucât această coafură nu este o provocare pentru ei, am putea spune că astfel de bărbați nu se straduiesc prea mult.

5. Plete in vant

Această coafură este cea mai potrivită pentru visători, nostalgici despre momentele când astfel de tunsori erau populare. În general, baietii cu parul in vant sunt băieți plini de umor care preferă să fie in centrul atenției.

6. Păr de lungime medie cu pletele pe partea laterală

Romantici până la os. Vă uitați la părul lor și începeți să vă imaginați că vă aflați pe pupa unei nave alături de acest bărbat frumos. Pentru a obține acest efect în viața reală durează o perioadă semnificativă de timp. Ea ne spune că această persoană este capabilă să-și organizeze bine viața. Și acest tip este foarte atractiv pentru femei.

7. Par dat peste cap , mereu aranjat

Aceasta este o tunsoare a unui om încrezător. De asemenea, un om într-o cămașă carouri. Cu barbă cu siguranță! Acest om ține pasul cu vremurile.

8. Baiatul-codită

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Rusia. Cine nu respecta izolarea la domiciliu doua saptamani risca 5 ani de inchisoare 130Femeile verii 2020, în horoscop. Ele au lumea la picioare 976

Ruladă „Ziua și noaptea” – Bunătate de ruladă cu cremă de vanilie și ciocolată, super fragedă 319Câte pătrate se ascund în această imagine? 7278 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 111Am învățat aceste 6 trucuri in școală și încă le folosim! 117611 Fapte despre corpurile noastre care s-au dovedit a fi doar mituri 2154Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla 89625 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 1858Acesti turisti s-au cazat la hotel, insa nu stiau ca pot lua micul dejun alaturi de girafe 59
SuperClipuri.com 2022