SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 semne ar trebui să închei relația si sa inveti sa o iei de la capat
Când vine vorba de relații, nu există nici o regulă de aur sau un ghid de urmat. Nimeni nu te poate ajuta să alegi între a fi împreună, a fi tu însuți, a fi victima sau a fi fericit. Doar tu ești cel care poate decide dacă să închei o relație sau să lupți pentru asta. Trebuie insa sa va ganditi daca merita sa luptati pentru o relatie sau este doar o pierdere de timp si acest lucru nu duce nicaieri.

In acest articol va prezentam mai multe semne in urma carora ar trebui sa incheiati relatia in care sunteti si sa fiti din nou fericiti alaturi de alta persoana.

Ești nefericit în relația ta.

Dacă de multe ori vă simțiți nefericit, inconfortabil, stresat sau chiar împovărat, este primul și cel mai important semn că sunteți într-o relație gresita.

Doar fi sincer cu tine însuți și admite că ești într-o relație „toxică”. Încercați să identificați ce „beneficii” vă aduce această relație. De exemplu, vă scutește de frica singurătății sau vă este prea frică să fiți pe cont propriu și vă place să depindeți financiar și emoțional de partenerul dvs.

Nu poți fi tu însuți când ești cu partenerul tău

Când ești cu persoana „potrivită” nu trebuie să falsifici nimic: poți fi tu însuți. Poți fi stângaci și să nu te simți vinovat pentru asta. Când sunteti împreună, te comporți natural, ca și cum ai fi singur.

Dacă în relația ta trebuie să apelezi la abilitățile tale de actorie prea des, te privezi de experiența de a fi autentic, ceea ce te împiedică să-ți dezvolți relația.

Partenerul dvs. va controlează prea mult.

Aveți grijă dacă partenerul vă monitorizează conversațiile telefonice, rețelele de socializare și e-mailul si nu va lasa nici un moment de libertate

Astfel de parteneri pretind doar că sunt iubitori și grijulii. De fapt, ei preiau controlul total asupra vieții tale sub formă de abuz emoțional și îți invadează spațiul personal. Acest lucru este inacceptabil într-o relație.

Trăiești izolat.

Cel iubit încearcă să te izoleze de prietenii și familia ta, îți interzice să folosești telefonul sau mașina sau poate chiar te împiedică să găsești un loc de muncă bun?

Este o formă de abuz în familie care duce la dependență psihologică și economică de partenerul tău.

Partenerul tău este prea gelos.

Daca te întâlnești cu un ciudat excesiv de gelos și posesiv, care provoacă scene în public, îți controlează apelurile, utilizarea social media etc. trebuie să-ți dai seama că nu este dragoste. Este o formă de abuz psihologic și nu ar trebui ignorată.

Partenerul tău te subestimează pe tine și realizările tale

Este timpul să plecați dacă auziți de multe ori de la partenerul dvs. că sunteți doar o persoană obișnuită cu astfel de realizări. Încearcă să te convingă că nimeni nu te va aprecia vreodată, dar cel mai rău este că începi să crezi că este adevărat.

Partenerul tău are nevoie de ajutor, nu tu! Aparent, manipulatorul tău emoțional are probleme cu încrederea în sine și încearcă să-și crească stima de sine scăzută.

Este aproape imposibil să vă planificați viitorul împreună.

Care sunt principalele caracteristici ale unei relații funcționale? Încredere reciprocă, sentiment de securitate și planuri pentru viitorul acela îndepărtat împreună. Totul este diferit într-o relație nesănătoasă: nici măcar nu aveți planuri pe termen scurt și încercați să găsiți o scuză pentru care sunteți încă împreună.

Dacă nu vorbești niciodată sau nu te poți gândi niciodată la viitorul tău, este unul dintre acele semne că te afli într-o relație toxică care nu duce nicăieri.

Partenerul tău încearcă întotdeauna să te facă să te simți vinovat.

Partenerul tău încearcă întotdeauna să dea vina pe tine. Drept urmare, de multe ori simți că trebuie să explici ceva, deși nu ar trebui.

Manipulatorul tău priceput nu vrea să-și asume responsabilitatea. El sau ea va face totul pentru a vă face să vă simțiți vinovat, atingând astfel propriile obiective.

Episoade incontrolabile de agresiune impulsivă.

Chiar și gesturile de ridicare a mainii sunt violente si nu ar trebui să devină un lucru obișnuit. Dacă partenerul tău se supără ușor, mai ales când situația nu este atât de stresantă, astfel de relații pot fi periculoase.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un fapt banal! Cum merge spre locul de munca presedintele Austriei 651Top 10 Cele mai Jenante Momente Filmate in Direct la TV.. vezi VIDEO 725

Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 55520+ fotografii care dovedesc că renovarea cu propriile mâini nu este o idee prea buna 390Vrei o persoană interesantă lângă tine? Alege una cu ochii verzi 19816 Exemple nebune in care moda a fost scăpată de sub control 213Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor. 74815 persoane care au învățat ca nu este bine sa urmeze toate sfaturile de pe Internet 714Gigi Becali, impresionat de drama bunicii Maria! Ce îi cumpără femeii care doarme într-un grajd după ce i-a ars casa 8857Oamenii de știiță confirmă, a fi într-o relație fericită, te îngrașă! 120
SuperClipuri.com 2022