SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile
Gândim uneori reflexiv în ceea ce privește stereotipurile. De exemplu, mulți oameni se gândesc imediat ca un bărbat cu un aspect neingrijit, cu ochi mari si cu ochelari este un om de știință. Și un om de afaceri de succes este întotdeauna o persoană frumoasă într-un costum negru perfect aranjat și cravată.

Dar, în realitate, desigur, oamenii din diferite profesii pot avea orice fel de apariții. Iată doar câteva exemple care arată cum stereotipurile se dovedesc ușor greșite. Și nu pierdeți bonusul de la sfârșitul articolului. Va distruge toate stereotipurile.

1. Milionarii

În dreapta: Mark Zuckerberg – om de afaceri, filantrop și om de familie.

2. Oamenii de știință

În dreapta: Amy Mainzer – astronom american, angajat NASA și cercetător șef al corpurilor planetare mici.

3. Politie

Această tânără lucrează pentru poliția islandeză. Islanda are una dintre cele mai scăzute rate de criminalitate din lume.

4. Programatorii

În dreapta: Roman Ivanov – un important dezvoltator de site-uri ruse.

5. Primarii

Primarul din Talkeetna, Alaska, este in dreapta. Da, este o pisică! Îl cheamă Stubbs și lucrează de 19 ani. Dar cum dă el instrucțiuni, ne întrebăm?

6. Printesele

Zara Anne Elizabeth Phillips este membră a familiei regale britanice, iar ea este pe locul 16 în linie la tron. Adoră cursele de cai și a câștigat campionatul mondial.

7. Profesori de yoga

În dreapta se află Yasmin Stanley, un cunoscut instructor de yoga. Yasmin consideră că yoga poate învăța o persoană să trăiască și să se accepte pe sine, așa cum este, și că a fi slab nu este tot ce contează.

8. Staruri rock

În dreapta – Jared Leto la o recepție oficială. Observați cum nu poartă doar haine de piele , iar părul lui arată ordonat!

9. Medicii

În dreapta – neurologul brazilian Daniel Prado.

10. Profesorii

Un profesor obișnuit de chimie într-o școală din SUA.

11. Motociclistii

Leslie Porterfield deține recordul mondial de viteză pentru un motociclist – 374.208 km / h.

12. Pompierii

Se pare că stereotipurile sunt adevărate în unele cazuri!

BONUS

Julia Vins – Barbie cu muschi

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Fenomene curioase care apar pe planeta noastră, precum Gogoși de zăpadă sau Ploaia rosie! 869Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori 23777

Lovitură pentru Iohannis și Orban! Acuzații de crimă asupra poporului: Voi sunteți CRIMINALI 6608Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 272013 Fiice celebre care au moștenit farmecul părinților lor 2700"MOCĂNIȚA ÎN POVESTEA IERNII!” Clipul care a uimit intreaga lume si a prezentat istoria unui tren pe care toti il stiu!!! 129Cum arată vedetele emisiunilor noastre TV preferate în viața reală cand nimeni nu le filmeaza 4455 baraje din Romania pe care toti strainii vin sa le vada!! Peisajele sunt execptionale!!! 39710 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 5920 de fotografii care sunt atât de puternice emotional încât cuvintele nu le pot descrie 1125
SuperClipuri.com 2022