SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 personaje Disney care provin din oameni reali
De-a lungul istoriei sale, Disney a creat povești uimitoare care au fost alături de noi încă din copilărie. Multe dintre personajele lor au devenit preferatele noastre, iar unele dintre ele sunt cu adevărat aproape de inimile noastre. Totuși, ceea ce probabil nu știți este că multe dintre ele s-au bazat pe oameni reali și, în unele cazuri, celebrități.

1. Cei 4 vulturi – The Beatles

În timp ce produceau versiunea animată a romanului The Jungle Book , Disney și producatorii responsabili de adaptare, au conceput un cameo destul de ingenios al The Beatles . Era anul 1967 și erau deja una dintre cele mai populare trupe ale vremii.

John Lennon , Paul McCartney , George Harrison și Ringo Starr au oferit vocile din spatele celor 4 vulturi. Animalele au , de asemenea, coafuri nebune și au cântat melodia That’s What Friends For For.

2. Maleficent – Eleanor Audley

Eleanor Audley nu doar că a dat voce lui Maleficent în Beauty Sleeping , dar producătorii de filme Disney i-au cerut, de asemenea, să interpreteze și să filmeze scenele care ar ajuta animatorii să producă personajul fictiv. Aceasta înseamnă că trăsăturile și gesturile actriței au inspirat mișcările și chipul lui Maleficent.
În plus, Eleanor a servit ca inspirație pentru crearea personajului animat, Lady Tremaine , legendarul și mama vitregă malefică a Cenușăresei .

3. Jessica Rabbit – Rita Hayworth

4. The Hat Hat – Ed Wynn

The Hat Hat Mad este unul dintre cele mai distinctive și unice personaje din Alice în Țara Minunilor . În film, Hatterul s-a inspirat din gesturile, aspectul și personalitatea actorului Ed Wynn . El a fost, de asemenea, vocea din spatele personajului, așa că este corect să spunem că a servit ca un model perfect pentru animatori .

5. Edna Moda – Linda Hunt

6. Pisica Scat – Louis Armstrong

Pisica Scat din Pisicile aristocrate a fost un rol scris inițial pentru Louis Armstrong , distinsul cântăreț și trompetist de jazz. Ideea era că el va da voce popularei pisici, care inițial avea să fie numită Satchmo .

Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate neașteptate, Armstrong nu a putut face parte din proiect. Acest lucru i-a obligat pe producătorii să-l înlocuiască cu muzicianul Scatman Crothers . Din acest motiv, au redenumit personajul Scat Cat și i-au scris o nouă melodie pe care a interpretat-o ​​Crothers.

7. Dr. Facilier – Michael Jackson

8. Ariel – Alyssa Milano

9. Ursula – Divine

10. Alice – Kathryn Beaumont

11. Cruella de Vil – Tallulah Bankhead

Versiunea animată a lui Cruella de Vil a apărut pentru prima dată pe ecran în filmul din 1961, 101 Dalmatieni . În film, Betty Lou Gerson a dat glas răufăcătorului iconic. Cu toate acestea, Marc Davis , șeful de animație, a trebuit să o creeze pe Cruella de la zero, așa că el și echipa sa s-au bazat pe personalitatea și gesturile Tallulah Bankhead pentru a o proiecta.

12. Albă ca zăpada – Marge Champion

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 Trucuri mai putin stiute pe care angajatorii le folosesc pentru a vă testa 314913 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi 334

15 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care au un scop ascuns 45408 plante minunate care au adevărate superputeri 392Filip Jianu, noua stea a tenisului romanesc!!! Este in semifinale la Australian Open!!!! 130Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate 199420 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an 3034Aceste lucruri bizare le poti vedea numai în China!! 1520Aceste cuvinte te seaca de energie – NU le spune niciodata 2027Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ... 1684
SuperClipuri.com 2022