SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere, prins cu permis de conducere fals.
Un ofiţer de la Direcţia Poliţiei Rutiere este cercetat penal, după ce colegii său au descoperit că acesta conducea cu un permis fals, în condiţiile în care nu a avut niciodată un astfel de document, potrivit unor surse din Poliţie.Conform surselor citate, ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, avea atribuţii legate de educaţia rutieră. La un moment dat, acesta ar fi vrut să se mute pe o altă linie de muncă şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că deţine permis de conducere.

În acest context, poliţistul ar fi recunoscut în faţa colegilor săi că nu are permis. Aceştia l-au întrebat cum a condus până acum, atât maşina de serviciu cât şi autoturismul personal, iar Căpâlnaş ar fi arătat un permis care nu era al lui, au precizat sursele citate.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Română, ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele lui Căpâlnaş a fost deschis un dosar penal.

Augustin Căpâlnaş, ofiţerul de la Direcţia Poliţiei Rutiere cercetat penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals, a absolvit Teologia, fiind arhidiacon, apoi şofer de arhiepiscop, iar ulterior a devenit poliţist şi purtător de cuvânt la Şcoala de Poliţie din Cluj-Napoca şi IPJ Alba.

Augustin Căpâlnaş a absolvit, în 1996, cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, iar începând cu 1994, timp de aproape zece ani, a fost arhidiacon la Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Căpâlnaş a fost şi şofer al fostului arhiepiscop de Alba Iulia, IPS Andrei, în prezent Mitropolit al Clujului.

În 2004, Augustin Căpâlnaş a devenit poliţist, fiind ofiţer de relaţii cu publicul la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. În 2006, Augustin Căpâlnaş a fost transferat de la Cluj-Napoca, fiind numit purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, funcţie pe care a ocupat-o timp de peste un an.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Augustin Căpâlnaş nu a desfăşurat activităţi în cadrul IPJ Cluj, astfel că nu au ce informaţii să ofere despre acest caz.

De asemenea, solicitat să furnizeze un punct de vedere oficial privind modul în care a fost angajat ofiţerul de poliţie Augustin Căpâlnaş în cadrul inspectoratului, dacă acesta a folosit autoturismele de serviciu sau dacă la angajare în dosarul acestuia s-a verificat valabilitatea permisului de conducere, Biroul de Presă al IPJ Alba a refuzat să ofere informaţii.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac 101Incredibil ! Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! "A fost doar o minciuna pentru ca am fost santajat " - VIDEO 16045

Scrisoarea unui român plecat în străinătate: ‘După ce ţi-ai îngropat părinţii, nu mai ai de ce să vii în România’ 1778Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 996Autorităţile din Statele Unite au instalat cutii speciale in care mamele îşi pot lăsa copiii nedoriţi! 3948Medicii și asistenții medicali români au ajuns în Italia 15Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 5116 Imagini incredibil de rare pe care probabil nu le-ați văzut niciodată 96225 de semne amuzante de baie care ne arată creativitatea proprietarilor 45Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei 124
SuperClipuri.com 2023