SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cât timp ar putea supraviețui corpul uman pe fiecare planetă a sistemului solar
Să presupunem că oamenii au învățat să respire în spațiu fără echipament special și am găsit o modalitate de a ajunge la orice planetă din sistemul solar. În ciuda faptului că aceste informații nu sunt susceptibile de a fi practice în viitorul apropiat, să aruncăm o privire la modul în care o persoană s-ar simți pe diferitele planete ale sistemului nostru solar fără niciun dispozitiv de protecție. Și uitându-ne la mari planuri ambițioase de la Elon Musk , cine știe, putem încep călătoriile în spațiu mai devreme decât ne așteptăm.

Mercur

Dacă vreți vreodată să vizitați această planetă și să evitați consecințe neplăcute, trebuie să faceți un cronometru. oscilațiile de temperatură de pe Mercur sunt doar absolute ar putea ajunge la 800ºF, în timp ce pe timp de noapte scade la -290ºF. Mercur se rotește relativ lent, așa că pentru a supraviețui, nu trebuie decât să captezi momentul în care temperatura de zi se schimbă la temperatura de noapte, ceva confortabil între 800ºF și -290ºF.

Însă 90 de secunde este cam cât timp puteți petrece acolo.

Venus

Dacă aveti vreodată o șansă să puneți piciorul pe Venus , nu veți avea decât o secundă pentru a vă bucura. Apropo, folosirea cuvântului „plăcere” a fost un pic sarcastică, pentru că este greu de spus cu încredere deplină, ce anume te-ar ucide la sfârșitul aceleia și numai a doua secundă. Atmosfera acestei planete este de 98% dioxid de carbon, iar presiunea este de 90 de ori mai mare decât pe Pământ, plus întreaga suprafață a acestuia este acoperită de nori groși, care plouă cu acid sulfuric. În plus, este cald, foarte cald, temperatura medie atinge aproape 800 ° F.

Marte

Deși Marte este primul candidat pentru colonizarea spațială, cel mai lung timp în care ai putea rămâne pe această planetă este de aproximativ 80 de secunde . Atmosfera sa este de 95% dioxid de carbon. Marte este foarte rece, iar temperatura medie este de – 80 ° F.

Jupiter

Acesta este un alt gigant spațial care vă va permite să stați pe el mai puțin de o secundă . În afară de norii de gaz, Saturn are vânturi foarte puternice, care pot ajunge la 1800 km pe oră. Saturn creează astfel de tornade nebune pe suprafața sa, încât nicio ființă vie nu ar avea timp să clipească înainte să se transforme în praf cosmic.

Uranus

Această planetă este acoperită de un amestec fierbinte de apă, amoniac și metan. De fapt, nici măcar nu putem spune cât timp ai putea rămâne pe această planetă pentru că nici nu ai avea timp să aterizezi, devenind aproape instantaneu dizolvate în acel amestec nebunesc. Prin urmare, pur și simplu nu există timp pentru a supraviețui. Și pentru a porni, Uranium, care este o substanță foarte aspră, nu are o suprafață dură de aterizare.

Neptun

Timpul pentru un om de pe această planetă este mai mic de o secundă . Condiții groaznice vor distruge orice obiect, fără să fie măcar o notificare de moment și totul este din nou despre vânturi super puternice. Vântul îngrozitor de pe Neptun poate uneori ajunge chiar mai repede decât viteza sunetului. Nu mai sunt necesare comentarii.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arată Silvia Dumitrescu la aproape 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme 45821 de pisici Maine Coon care au reusit sa uimeasca pe toata lumea cu dimensiunile lor 925

Foarte trist si Emotionant ! Iata ultima melodie a Denisei Manelista inainte sa moara ! Nu a mai apucat sa o lanseze oficial ! - VIDEO 15813Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani! Acestia au starnit reactii negative, dar si hohote de ras 631Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț 12060Specialiștii îți dau 6 motive să nu îți mai cureți urechile cu bețișoare 232Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 49Rusia. Cine nu respecta izolarea la domiciliu doua saptamani risca 5 ani de inchisoare 13030 de fotografii care ne fac sa credem ca nu vedem bine 8188
SuperClipuri.com 2022