SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce există atât de puțini oameni stângaci și care sunt avantajele lor
De ce unii oameni devin stângaci?

1. Poziția nașterii bebelușului poate afecta ce mână folosesc.

S-a constatat că poziția copilului în trimestrul final și poziția nașterii lor pot afecta ce mână va fi dominantă. Plasarea asimetrică , atunci când capul este întors spre o parte de cele mai multe ori, creează o stimulare asimetrică a sistemului vestibular care duce la reducerea dreptei.

2. Ecografie

Încă o teorie spune că ultrasunetele pot afecta creierul copiilor nenăscuți. Obținerea lor provoacă posibilități mai mari de stângaci la copii mai târziu.

3. Expunerea la hormoni

4 studii au relevat faptul că persoanele ale căror mame au luat medicamente sintetice pe bază de estrogen au fost mai predispuse la stângaci decât altele. Acest medicament a fost utilizat între 1940 și 1971. Cercetătorii au ajuns la concluzia că estrogenul afectează creierul în curs de dezvoltare, inclusiv dominația stângă.

Avantajele persoanelor stângace

Iată câteva avantaje surprinzătoare pe care le au oamenii stângaci. Dacă prietenul sau ruda ta este stângace, îi poți face fericiți, împărtășind acest lucru cu ei:

1. Stângacii sunt șoferi mai buni.

Acest lucru nu este doar bârfă, dar a existat un studiu care a confirmat faptul că stâncii au mai puține șanse de a provoca accidente decât șoferii de dreapta. De asemenea, persoanele din stânga pot învăța să conducă mai rapid și cu succes.

2. O memorie mai bună

Stângacii pot fi mai buni in a-si aminti evenimentele ! 62 de subiecți au fost rugați să urmărească o serie de 55 de cuvinte pe un ecran de computer și apoi să le scrie. Oamenii care aveau stângaci în familie i-au invins pe ceilalți cu această sarcină.

3. Stângacii sunt sportivi mai buni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 adevăruri descoperite care vă vor pune serios mintea la contributie 154521 de fotografii care ne dovedesc că renovarea cu propriile mâini este un compromis fără încetare 243

"La BADANTE RUMENA "– o melodie care iti va provoca lacrimi ! Foarte emotionante versuri ! Va place interpretaria lor ? - VIDEO 2683210 lucruri pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute, dar le folosești pentru tot restul vieții 7149 semne ar trebui să închei relația si sa inveti sa o iei de la capat 187Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 32917 ilustrații ale unui artist care a trebuit să-și părăsească tara pentru a spune adevarul despre lumea moderna 90Femeile verii 2020, în horoscop. Ele au lumea la picioare 976Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”. 70825 de aparitii pe covorul rosu despre care toată lumea a vorbit în 2020 30
SuperClipuri.com 2021