SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile
Pentru surori, viața este un cerc fără sfârșit de a se urmări și de a se copia reciproc, de a împărtăși lucruri și de a comunica folosind idiomuri sarcastice. Pe măsură ce creștem, disprețul nostru față de frații noștri crește într-un puternic sentiment de iubire. Nu este o surpriză – ai trecut prin atâtea împreună! Și la sfârșitul zilei, nu există nimeni mai bun decât sora ta, o persoană care înțelege toate ciudăteniile tale și te lasă să fii tu însuți.

Aceste relatii ne fac sa trecem cu usurinta peste obstacole stiind ca mereu este cineva langa noi care ne sprijina si ne iubeste neconditionat. Chiar daca in copilarile un frate sau o sora poate fi cel mai mare chin, abia atunci cand crestem ne dam seama cat de mult ii iubim si cat de tare ne bucuram ca ii avem prin preajma.

Încercarea hainelor celuilalt de-a lungul anilor

Ea este cea care iti înțelege gusturile

Copierea comportamentului celuilalt

Există 3 moduri principale de a comunica cu sora ta.

Uneori mamele tind să fie mai loiale copiilor lor mai mici.

Când ia întotdeauna ultima bucata

Când spun ceva despre sora ta:

Uneori, oamenii te pot recunoaște doar datorită surorii tale mai mari.

Când pierdeți războiul

Ea știe întotdeauna cum să te trezească în cel mai bun mod posibil.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni care nu au deloc situatia sub control 1925Renunță la amărăciune și începe-ți ziua, iertând 55

Un ilustru neurolog rupe tacerea: stresul, ura, invidia provoaca in corp un PH acid, favorabil bolilor 47123 de fotografii care ne lasa fara cuvinte atunci cand le vedem 316620 de designeri scolari care au avut un singur lucru de facut si au dat gres 244Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani 49212 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 77Imagini emotionante în care tații își văd fiicele într-o rochie albă de mireasă – nimeni nu-și poate reține lacrimile 18225 de Exemple concrete despre ceea ce inseamna să fii mama 667Siropul de bere te scapă de tuse definitiv și rapid. Cum se prepară? 1711
SuperClipuri.com 2021