SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto
Celebritățile par să se grăbească întotdeauna să își etaleze trupurile subțiri după ce au născut . Ei bine, nu este vorba doar de celebrități – femeile obișnuite se simt și ele dornice să își arate formele. Cu toate acestea, Meghan Markle, care a nascut recent un copil, pare să nu fie obsedată de această idee .

Ducesa de Sussex a participat deja la mai multe evenimente publice de la nașterea primului lor fiu ( Archie Harrison ) și se pare că a luat și mai mult in greutate după nașterea lui Archie decât înainte.

La 2 luni de la naștere

Desigur, oamenii au început să o compare cu Kate Middleton, care a ieșit din maternitate la câteva ore după , arătând uimitor – ca și cum nu ar fi dat naștere copilului ei. Și nu este surprinzător că oamenii s-ar aștepta la fel si de la Meghan.

Imediat după naștere

Când Meghan a apărut în public într-o rochie mulata, unii au început să o critice, spunând că ar fi putut purta ceva mai neutru pentru a ascunde kilogramele în plus.

Cu toate acestea, au fost multi cei care au susținut- o și chiar i-au mulțumit pentru onestitatea si deschidere fata de public. Ei au spus că Meghan stabilește tendințele potrivite și inspiră alte femei din întreaga lume să nu se simtă rușinate de greutatea lor după naștere.

Meghan pare să fi refuzat orice tip de dietă în timpul alăptării. Experta regală, Katie Nicholl, a spus că „Meghan nu a rupt sala de sport … ea a avut un regim de exerciții foarte blând. Ea este blândă cu ea însăși. ”

A decis să aleagă un mod „revoluționar” și să arate prin ce schimbări trece corpul unei femei, indiferent dacă este celebritate sau nu. Și susținem Ducesa și credem că ea poate deveni un bun exemplu și o sursă de inspirație pentru mulți alții. Sperăm, de asemenea, ca ea și prințul Harry să se bucure de copilul lor la maxim.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tudor Chirilă: „Statul este o mașină de spălat mizerie morală, hoți sau complici ai hoților, iar noi nu facem decât să le furnizăm detergenți” 485„Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 de ani, dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre” 13286

(VIDEO)Cernobîlul s-ar putea întoarce! Pădurea de lângă centrala nucleară arde de şapte zile şi radiaţiile au crescut de 16 ori 676Cum ar arăta astăzi 12 persoane celebre dacă ar fi încă in viata 6016 fotografii care o sa te faca sa crezi ca nu vezi bine 715116 fotografii care ne arata cat de putine lucruri stim despre lumea in care traim 5115 fotografii emotionante care dovedesc ca natura este întotdeauna deasupra noastră 900Nu e benefică doar atunci când o bei. Iată 8 moduri inedite în care poți folosi cafeaua! 99514 Copii, în existenta carora este greu de crezut 1314Iata ce ii face Femeie acestui animal CAL ! In fiecare zi ea se apropie de el si.. vezi VIDEO 192300
SuperClipuri.com 2022