SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri ilegale pe care le facem în fiecare zi fara sa ne dam seama
Sunt multe lucruri pe care le facem în fiecare zi, care sunt de fapt ilegale. Unii dintre noi nu avem nici o idee despre aceste legi; unii știu despre ele, dar nu cred că vor fi vreodată prinși in timp ce fac aceste lucruri. In acest articol va prezentam o serie de lucruri la care trebuie sa aveti grija si pe care trebuie sa le evitati pe cat posibil pentru a nu avea probleme pe viitor.

Descărcarea de pe Torrent

Dacă descărcați filme sau orice altceva de la Torrent, încălcați legea. Fără surprize! Nu puteți viziona în mod legal premierele de film fără să plătiți pentru ele.

Conectarea la Wi-Fi public

Este ilegal să accesezi conexiunea cuiva fără autorizație, deoarece înseamnă că altcineva cumpără acest serviciu și nu plătești să-l folosești. Au fost chiar persoane arestate pentru că au folosit Wi-Fi public.

Vânzarea pe eBay fără a vă declara venitul

Mulți oameni au avut experiență de a vinde ceva online, dar câți dintre noi am declarat de fapt câștigurile la serviciul fiscal? Nu chiar atât de mulți, nu?

Folosirea unui nume fals online

Uneori, oamenii creează un ID fals sau folosesc doar numele greșit, care este total ilegal. Fasarea numelui sau a ID-ului tău te poate trimite în închisoare.

Transmiterea emisiilor TV

Cu siguranță ați transmis online serialele preferate fără să vă gândiți chiar la legile care vă interzic să o faceți

Mâncare înainte de a plăti în magazin

Unii dintre noi avem obiceiul de a testa mâncarea înainte de a o plăti. Dacă faceți acest lucru în magazine, puteți avea probleme dacă cineva decide să vă raporteze.

Utilizarea conținutului protejat de drepturi de autor

Puteți utiliza imaginile disponibile pe internet. Dar, pentru informațiile dvs., majoritatea imaginilor sunt supuse drepturilor de autor. Este ilegal să folosești aceste imagini oriunde.

Utilizarea telefonului în timp ce conduci

Este ilegal să scrii mesaje în timp ce conduci, deoarece provoacă multe accidente rutiere. Chiar dacă sunteți un șofer foarte experimentat, ar fi bine să nu o faceți. Este ilegal și cu adevărat periculos.

Partajarea parolelor

Mulți oameni își împărtășesc parolele pentru serviciile de abonament. Acest lucru este complet ilegal. Dar este într-adevăr comun și greu de reglementat.

Folosind social media la vârsta minoră

În general, dacă aveți sub 13 ani nu aveți voie să utilizați social media. Unii necesită să fii și mai bătrân. De exemplu, nu trebuie să aveți WhatsApp înainte de a împlini 16 ani.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 fotografii pe care cu siguranta trebuie sa le vezi de doua ori 2641O artistă din Rusia a câștigat inimile a mii de oameni cu benzi desenate care arată viața în culorile sale adevărate 33

5 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 6715 dispozitive anti-furt pe care nu le vei găsi în niciun magazin 43628 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii 283Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost 1034O serie de cupluri din Romania isi vand vietile strainilor, lasandu-se filmati si spionati.. Vezi VIDEO 52322Felicitari ! O mai tineti minte pe fetita celei mai batrane mame din Romania ? Iata cum arata azi ELIZA si ce face.. Da, o femeie curajoasa - VIDEO 2800218 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 2536Top 10 cele mai mari invenţii româneşti, care au schimbat lumea 617
SuperClipuri.com 2022