SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri ilegale pe care le facem în fiecare zi fara sa ne dam seama
Sunt multe lucruri pe care le facem în fiecare zi, care sunt de fapt ilegale. Unii dintre noi nu avem nici o idee despre aceste legi; unii știu despre ele, dar nu cred că vor fi vreodată prinși in timp ce fac aceste lucruri. In acest articol va prezentam o serie de lucruri la care trebuie sa aveti grija si pe care trebuie sa le evitati pe cat posibil pentru a nu avea probleme pe viitor.

Descărcarea de pe Torrent

Dacă descărcați filme sau orice altceva de la Torrent, încălcați legea. Fără surprize! Nu puteți viziona în mod legal premierele de film fără să plătiți pentru ele.

Conectarea la Wi-Fi public

Este ilegal să accesezi conexiunea cuiva fără autorizație, deoarece înseamnă că altcineva cumpără acest serviciu și nu plătești să-l folosești. Au fost chiar persoane arestate pentru că au folosit Wi-Fi public.

Vânzarea pe eBay fără a vă declara venitul

Mulți oameni au avut experiență de a vinde ceva online, dar câți dintre noi am declarat de fapt câștigurile la serviciul fiscal? Nu chiar atât de mulți, nu?

Folosirea unui nume fals online

Uneori, oamenii creează un ID fals sau folosesc doar numele greșit, care este total ilegal. Fasarea numelui sau a ID-ului tău te poate trimite în închisoare.

Transmiterea emisiilor TV

Cu siguranță ați transmis online serialele preferate fără să vă gândiți chiar la legile care vă interzic să o faceți

Mâncare înainte de a plăti în magazin

Unii dintre noi avem obiceiul de a testa mâncarea înainte de a o plăti. Dacă faceți acest lucru în magazine, puteți avea probleme dacă cineva decide să vă raporteze.

Utilizarea conținutului protejat de drepturi de autor

Puteți utiliza imaginile disponibile pe internet. Dar, pentru informațiile dvs., majoritatea imaginilor sunt supuse drepturilor de autor. Este ilegal să folosești aceste imagini oriunde.

Utilizarea telefonului în timp ce conduci

Este ilegal să scrii mesaje în timp ce conduci, deoarece provoacă multe accidente rutiere. Chiar dacă sunteți un șofer foarte experimentat, ar fi bine să nu o faceți. Este ilegal și cu adevărat periculos.

Partajarea parolelor

Mulți oameni își împărtășesc parolele pentru serviciile de abonament. Acest lucru este complet ilegal. Dar este într-adevăr comun și greu de reglementat.

Folosind social media la vârsta minoră

În general, dacă aveți sub 13 ani nu aveți voie să utilizați social media. Unii necesită să fii și mai bătrân. De exemplu, nu trebuie să aveți WhatsApp înainte de a împlini 16 ani.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Pe dinafara arata senzational, dar stai sa vezi cum este inauntru! Pretul este pe masura 2875 lucruri pe care sa le faci cu partenerul tau inainet de somn daca vrei ca in casa voastra sa domneasca fericirea 7898

Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone 1009A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 46324 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 455Sfaturile psihologului Gerald Rogers – 19 moduri de a vă salva căsnicia 104Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 11596 lucruri pe care numai 2 persoane din lume le cunosc 2081Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România... 131615Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2020: Nu exista detox E un marketing care ia mintile multora Antibioticele n-au efect in viroze 496
SuperClipuri.com 2021