SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Mi-a luat 60 de ani sa învăț aceste 15 lucruri!"
Dave Barry este un autor și cronicar american care a câștigat premiul Pulitzer. Este faimos și pentru citatele sale pline de umor despre lucruri pe care le-a învățat de-a lungul anilor.

Astăzi, am dori să vă împărtășim câteva dintre perlele de înțelepciune ale lui Dave Barry cu voi. Sperăm să vă placă aceste citate minunate la fel de mult ca noua.

1. Niciodată sa nu luați un somnifer și un laxativ în aceeași noapte.

2. Dacă ar trebui să spuneți într-un singur cuvânt motivul pentru care rasa umană nu a atins și nu va atinge niciodată potențialul său deplin, acel cuvânt ar fi „iubirea”.

3. Există o linie foarte fina între „hobby” și „boala mentală”.

4. Oamenii care doresc să împărtășească părerile lor religioase cu tine nu doresc să le împărtășești si tu pe ale tale cu ei.

5. Nu ar trebui să vă confundați cariera cu viața.

6. Nimănui nu-i pasă dacă nu poți dansa bine. Doar ridică-te și dansează.

7. Nu linge niciodata un cutit .

8. Cea mai distrugătoare forță din univers este bârfa.

9. Nu veți găsi niciodată pe cineva care să vă ofere un motiv clar și convingător pentru care sa respectăm timpul vara.

10. Vine un moment în care ar trebui să încetezi să te aștepti ca alți oameni să-ti faca o surpriza de ziua ta de nastere. Asta se intampla doar pana la 11 ani.

11. Singurul lucru care unește toate ființele umane, indiferent de vârstă, gen, religie, statut economic sau fond etnic, este că în profunzime, cu toții credem că suntem șoferi foarte priceputi.

12. O persoană care este drăguță cu tine, dar nepoliticoasă cu ospătarul nu este o persoană drăguță. (Acest lucru este foarte important. Atenție. Nu eșuează niciodată.)

13. Prietenii tăi te iubesc oricum.

14. Nu-ți fie niciodată frică să încerci ceva nou. Amintiți-vă că un amator a construit Chivotul. Un grup mare de profesioniști au construit Titanicul.

15. Gândul zilei: bărbații sunt ca un vin fin. Încep ca niște struguri și le revine femeilor misiunea de a-i transforma în ceva acceptabil cu care să ia cina.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un polițist spune ADEVĂRUL – E concurs cine dă mai multe amenzi populației! 65499Românii dorm, iar în Parlament se va vota, în câteva zile, LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII. Dumneata, indiferent ce vârstă ai, vei fi obligat să te vaccinezi dacă POLITICIENII decid asta!!! 22

9 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase 294Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 526Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne” 520Rareş Bogdan jigneşte grosolan românii din Diaspora: Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară 719Ce face acest pusti pentru a-si indeplini visul, te impresioneaza pana in maduva oaselor 1873 femei din zodiac care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații 1571Pentru TOTTI taticii de FETE! Un dans EMOTTIONANT care iti va UMPLE sufletul de bucurie! Urmareste-l cu atentie! VIDEO 6816Cum se va schimba lumea noastră până în 2099, conform unui futurologist al cărui predicție este adevărata în 86% din cazuri 2430
SuperClipuri.com 2022