SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 semne precoce care ne spun că organismul nostru rămâne fără vitamina C
Vitamina C este extrem de importantă în menținerea corpului sănătos și a funcționării corecte. Trebuie să luați cantitatea corectă din ea în fiecare zi, deoarece, spre deosebire de alte vitamine, vitamina C nu rămâne în sistemul dvs. prea mult timp. Lipsa de vitamina C din corp poate duce la o calitate scăzută a vieții și la simptome supărătoare.

1. Gingiile tale sunt adesea umflate și sângereaza.

2. Rănilor si vanatailor voastre le ia prea mult timp să se vindece.

Dacă vă învinețiți ca o piersică, există șansa că vă lipsește vitamina C din sistemul vostru . Din fericire, acest lucru poate fi inversat dacă îți mănânci citrice și legume în fiecare zi . Organismul are nevoie de vitamina C pentru a produce colagen, așa că du-te să mănânci acele portocale!

3. Parul tau este fragil si cade usor.

4. Aveți dureri articulare frecvente.

Durerea articulară este un semn precoce foarte frecvent al deficitului de vitamina C. Deoarece vitamina C este un antioxidant atât de puternic, lipsa acesteia din corp poate duce la inflamații care îți pot produce durere in articulații. Durerea articulară poate fi destul de îngrozitoare de gestionat, astfel încât a face ca vitamina C să facă parte din rutina ta zilnică este o idee bună.

5. Te îmbolnăvești constant și imunitatea ta ar avea nevoie de un impuls.

6. Ai luat in greutate fără un motiv aparent.

7. Te simți adormit și obosit în timpul zilei.
Dacă dormi suficient în timpul nopții, dar totuși te simți lent în timpul zilei, atunci este posibil să nu obții suficientă vitamina C. Oboseala este unul dintre numeroasele simptome care provin dintr-o lipsă de vitamina C în corpul tău. Mâncați un kiwi în loc să beți 10 căni de cafea!

8. Pielea ta pare uscată si cu imperfectiuni .

Așa cum am spus mai devreme, vitamina C este super importantă pentru producția de colagen . Acest lucru înseamnă că, dacă nu primiți suficientă vitamina C , pielea dvs. este mai uscata și încrețită, deoarece colagenul vă face pielea să strălucească. Nu e de mirare că există atât de multe serumuri scumpe de vitamina C pe piața !

9. Va curge sânge nasal frecvent.

10. Unghiile tale sunt subțiri și se rup repede.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 exerciții ușoare care amelioreaza durerea de spate si ne tonifiaza abdomenul in acelasi timp 2267 combinații populare de alimente care vă pot distruge sănătatea 256

Carunteste TATA...Asculta aceasta melodie de suflet dedicata tuturor tatilor din lume! 70191O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 326Pierdem un an și jumătate de viață sănătoasă din cauza poluării. România, pe urmele Chinei 51O doamnă și-a pus pungile și geanta lângă ea, pe scaunul din autobuz. Un tânăr a rugat-o să le dea la o parte pentru a se așeza și el. Femeia i-a zis: 99548 parfumuri care anihileaza țânțarii pe loc! 297Baiatul a venit de la munca si A GA‚SIT-O PE IUBITA‚ in PAT cu! A fost la un pas sa faca infarct cand a vazut cu cine este – VIDEO 1328716 fotografii rare care ne dezvăluie modul în care actorii se transformă în personajele noastre preferate 5321 de fotografii care ne dovedesc că lumea este încă plină de surprize 151
SuperClipuri.com 2022