SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini în care fundalul a furat clar tot spectacolul
Fotografia clasică are regulile sale despre compoziție, pozitie și profunzime care demonstrează componentele unei imagini perfecte . Dar toate aceste reguli zboară pe fereastră când un element din fundal fură toata frumusetea unei poze. De multe ori cand dorim sa facem o fotografie ne concentram asupra obiectului pe care il pozam si nu dam importanta obicetelor sau persoanelor care se afla in fundal.

In acest articol va prezentam o seride de imagini in care fundalul a furat tot spectacolul din imagine. Priviti pozele si cu siguranta o sa va distrati in momentul in care o sa vedeti ce se intampla in fundalul acestor poze. Spre norocul nostru persoanele care au facut aceste poze le-au si publicat pe internet pentru a ne bucura cu totii de ele.

Nu este impresionata

„Am avut asta la birou timp de 6 ani înainte să-l observ.

Sirenă

„Îmi iubesc colegii mei!”

Vroiau o imagine fierbinte – și au primit una.

Ai fost vreodată fotobombat de o balenă?

Această ședință foto a devenit puțin mai mirositoare .

„Bună ziua, băiete!”

Oh da

„Ce faci acolo?”

Fox News Sports, doamnelor și domnilor

Te urmăresc mereu …

Singura imagine în care Donald Trump este întâmpinat de bucurie:

Ar putea cineva să-i treacă un sul?

– Nu mă vezi mergând?

Campingul este atât de istovitor.

Dezgustat de selfie-uri

Surprinde!

Smiley face poza!

Vine …

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 Invenții care vă vor duce în viitor 16110 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 516

Profesorul Jon Adams a facut o descoperire legendara in aduncul Marii Negre!!! 105Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 168O companie olandeza vrea sa construiasca in Romania cel mai mare parc eolian!!! 103Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni! 384O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică şi s-a împrietenit cu un râs carpatin privat de libertate (VIDEO) 141„Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea. Copiii fac mereu glume rautacioase. Intr-o zi i-au aruncat penarul in cosul de gunoi si au zis ca oricum vine mama ta sa arunce mizeria din clasa. m-am dus a doua zi in clasa si nu m-am putut abtine.” Ce a facut femeia in acel moment: 322612 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 126921 de animale unice pe care le poti vedea o singura data in viata 196
SuperClipuri.com 2021