SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează
Multi dintre noi cautm solutii la problemele cu care ne confruntam zi de zi, insa uitam ca multe dintre aceste probleme au o solutie extre de simpla si care de multe ori le avem deja insa uitam de ele. Multe sfaturi le avem deja de la bunicii nostri insa credem ca aceste trucuri nu mai functioneaza atat de bine. In acest articol va prezentam mai multe trucuri extrem de utile care desi sunt destul de vechi care insa functioneaza si azi la fel de bine ca si in trecut.

Atunci cand credem ca pentru o problema avem nevoie de o solutie extrem de nou ar trebui sa ne uitam si la ce am invatat de la bunicii nostri si sa incercam sa le folosim.

Trandafirii vor trăi de două ori mai mult dacă puneți jumătate de aspirină în apă

Aspirina previne căderea apei și ajută la păstrarea crizantemelor, garoafe, gladiole și trandafiri. În ceea ce privește narcise, este mai bine să adăugați un vârf de sare în apă.

Pentru a învăța copilul să țină un stilou în mod corespunzător, utilizați o bandă de cauciuc.

Puneți o bandă de cauciuc pe mână, apoi fixați-i un stilou cu capacul orientat spre încheietura mâinii. Acum întoarce-l la 180 °. Stiloul va rămâne acum în poziția corectă.

Stropiți sare pe o pată grasă pe haine cât mai repede.

Sarea va absorbi cea mai mare parte a grăsimii. Pur și simplu stropiți, așteptați și agitați. O pată mare va fi mai ușor de spălat, iar una mică va dispărea pur și simplu.

Lacul de unghii uscat poate fi diluat cu îndepărtarea acetonei.

Câteva picături de îndepărtare a lacurilor de unghii vor face ca oja să nu fie doar mai lichid, ci și mai strălucitor. Totuși, principalul lucru este să nu adăugați prea mult sau să devină prea apos.

O tigaie arsă poate fi curățată ușor prin fierberea apei sărate în ea

Puteți curăța cu ușurință chiar și o suprafață arsă grasă, fără detergenți speciali. Pur și simplu adăugați câteva linguri de sare în apă și fierbeți timp de 15-20 de minute

Vă puteți curăța degetele de sfeclă sau suc de boabe cu lămâie.

Săpunul obișnuit nu indeparteaza decât culoarea violet. Acesta este motivul pentru care, pentru a scăpa de petele întunecate din sfeclă sau fructe de pădure, este mai bine să folosiți suc de lămâie. Sau pur și simplu vă puteți freca mâinile cu o bucată de lămâie.

Ouăle nu se vor crăpa, iar albusul nu se va scurge în timp ce fierbe dacă le pui în apă sărată.

Sarea nu va afecta craparea ouălor, dar va împiedica scurgerea albusului , lăsând gustul natural așa cum este.

Pentru a evita căderea pâinii, scufundați cuțitul în apă clocotită.

Pentru a vă asigura că pâinea proaspătă nu se destramă la tăiere, înmuiați mai întâi cuțitul în apă clocotită. De asemenea, puteți turna apă din ceainic pe ea. Ștergeți apoi lama și tăiați felii netede.

Cartofii ajută la eliminarea iritațiilor și inflamației de la mușcăturile de insecte.

Luați un cartof mic, spălați-l și tăiați-l. Atașați partea tăiată la o rană sau o mușcătură curată și fixați-o cu un bandaj sau tencuială adezivă.

Cartofii reduc mâncărimea și inflamația și ajută la hidratarea unei răni, ceea ce crește viteza de vindecare. Te ajută la mușcături și iritații.

Definiți direcțiile cardinale cu un ceas de mână.

Luați un ceas de mână și rotiți-l astfel încât mânasă fie orientată spre soare. Apoi împarte unghiul între ora mâinii și numărul 1 la jumătate. Linia care separă unghiul va indica spre sud.

Până la amiază, sudul va fi pe partea dreaptă a soarelui, iar după prânz – pe stânga.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 persoane care au învățat ca nu este bine sa urmeze toate sfaturile de pe Internet 71420 de actori cu o carismă amețitoare care ne-au cucerit inimile 1038

26 Cupluri care știu că răbdarea este cheia unei relații de succes 5810 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva? 51017 persoane ale caror fotografii au ridicat foarte multe semne de intrebare 35917 Fapte științifice extraordinare care par prea nebunești să fie adevărate 20613 Articole din trecut, a căror funcție este greu de ghicit in prezent 5994„Omul de Fier"!! Construit in urma cu mai bine de 50 de ani atrage turisti din toata lumea!!! 45117 fotografii care captează perfect emoțiile puternice 1955(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 20
SuperClipuri.com 2022